Datingsite ChristianMatch.nl organiseert Kerst-evenement met datingworkshop

Single en niets te doen zaterdag 19 december? Datingsite Christianmatch.nl organiseert een leuk kerst-evenement voor christelijke single mannen en vrouwen.

Update: voor dames is het evenement helaas uitverkocht. Er wordt nog wel een aantal heren gezocht!

Die zaterdag kun je genieten van een ontspannen, inspirerend, gezellig en culinair Christianmatch.nl Kerst-evenement in het centraal gelegen Amersfoort. De aanvangstijd is 14:00, en mannen kunnen zich dus nog inschrijven. Loten: het is de bedoeling dat je je feestelijk/chic kleedt voor deze singles dag! Dus doe je best en trek je beste kleren uit de kast.

De dag begint met koffie en thee, waarna er een heuse workshop wordt gegeven door een heuse relatiecoach. Cocky Drost helpt singles met haar workshop. Daarna kan men elkaar wat beter leren kennen door deelname aan een kookworkshop of gezelschapsspelletjes doen.

Verder wordt er nog gemakkelijk genoten van een Italiaanse maaltijd, en wordt er een romantische film vertoond: Old Fashioned. Wij kennen hem niet.

Meer informatie vind je op de website van christianmatch. Daar kun je je ook aanmelden. Deelname aan dit kerst-evenement is 59,95 euro

Voor dit geld krijg je:
– Datingworkshop door relatiecoach Cocky Drost
– Kookworkshop of gezelschapsspellen
– Uitgebreid Italiaans dinerbuffet en desert (incl. drankjes)
– Avondvoorstelling speelfilm ‘Old Fashioned’
– Gezonde drankjes en hapjes door de hele dag heen
– Verlenging van je abonnement met een week (moet je wel lid zijn en in je profiel klikken op ‘kerst-event’
– GRATIS het singlesboek ‘De Perfecte Match’ t.w.v. 15 euro

Christianmatch.nl voor christelijke dating

De datingsite christianmatch.nl is een van de meer serieuze datingsites voor christelijke vrijgezel mannen en vrouwen. Je kunt je er gratis inschrijven. We schreven eerder al een uitgebreid stuk over christianmatch.nl. Alternatieven zijn FunkyFish en Crosspoint, waar we ook een uitgebreide review over schreven.

Voor zover wij weten is dit de eerste keer dat christianmatch.nl een dergelijk evenement voor haar leden organiseert. Ga jij naar dit christelijke kerst-event? Laat ons naderhand weten hoe het geweest is! Bezoek je weleens andere evenementen voor (christelijke) singles, dan zijn we daar ook benieuwd naar.

Plaats een reactie