Christianmatch

Christianmatch.nl is een middelgrote christelijke datingsite, die is bedoeld voor onder andere evangelische en reformatorische singles van alle leeftijden. Het leuke van deze datingsite is is dat je de site twee weken gratis mag uitproberen, dus ook de functies waar je normaal voor moet betalen.

logo christian match

ChristianMatch is niet zo groot als de concurrenten Opzoeknaarjou en SamenChristen, maar gaat al wel vele jaren mee.

Je kunt je dus gratis inschrijven en 14 dagen lang zonder verplichtingen bekijken of het wat voor je is. Bezoek Christianmatch.nl

Eerste Indruk van ChristianMatch

Op de homepage vinden we ook direct een lijstje met redenen waarom je lid zou moeten worden. Daar zitten geen hele spetterende redenen bij, waardoor ChristianMatch niet veel anders lijkt te zijn dan de andere christelijke datingsites.

In alle eerlijkheid doet het ontwerp wat gedateerd aan, maar dit hoeft de functionaliteit natuurlijk niet te belemmeren. Wel zou dit een reden kunnen zijn waarom deze site wat minder leden heeft in vergelijking met ‘moderner ogende’ christelijke sites.

christianmatch website

Wel opvallend zijn de speeddate events. Tijdens deze events kun je christelijke singles in het echt ontmoeten en tijdens een gesprek van 6 minuten leren kennen. Na die gesprekken vul je in wie je beter zou willen leren kennen, en als dat wederzijds is krijg je dat van elkaar te horen. Behalve speeddates kun je ook nog voor en na het daten wat meer ontspannen met de deelnemers praten. Zoek je alleen (nieuwe) christelijke vrienden? Ook dan ben je welkom op ChristianMatch.

Ook leuk om door te lezen zijn de succesverhalen met trouwfoto’s. Op dit moment staan er zes koppels die inmiddels getrouwd zijn dankzij ChristianMatch, maar er zullen er vast nog wel meer zijn die je niet op de site kunt terugvinden. In ieder geval is het een bewijs dat de site werkt!

Minpuntjes

Wel zijn er wat kleine maar vervelende puntjes op te merken aan de site. Zo kun je enkel via een miniscuul linkje in de footer terug naar de homepage, terwijl je verwacht dat het logo in de header wel klikbaar zou zijn.

Een ander puntje is dat je van de singles op de homepage van deze christelijke datingsite enkel het netnummer als regio ziet. Op dit moment staat er ene Eddy uit regio 0513 op de homepage, waardoor je geen idee hebt waar Eddy ongeveer woont. Als er ‘omgeving Heerenveen’ had gestaan dan weet vrijwel iedereen op welke afstand hij zich bevindt. Als je doorklikt naar het profiel van die persoon dan zie je weer wel een grote woonplaats in de omgeving. Daarnaast wíl je wellicht helemaal niet op de voorpagina van een datingsite staan met je foto.

In ieder geval lijkt ChristianMatch op het oog een doorsnee datingsite te zijn, die zich speciaal richt op de christelijke singles. Er zijn niet bijzonder veel leden lid, maar daarom hoeft de site nog niet minder effectief te zijn. Bijzondere en unieke features zijn er niet echt te vinden, maar iedereen die dat niet nodig vindt kan het natuurlijk een kans geven.

Bij ons kun je andere christenen ontmoeten, nieuwe vrienden maken, en je geloof verdiepen. Of je nu vrijgezel bent of niet. Immers, iedereen houdt van leuk contact.

Aantal Leden

De voorpagina van ChristinaMatch maakt momenteel melding van ‘meer dan 1.000 profielen’. Dit zijn er niet zo veel.

Ter vergelijking: Opzoeknaarjou.nl heeft op moment van schrijven 4.000 actieve profielen. Van ROOTS Dating zijn sinds de introductie al 20.000 christelijke singles op enig moment lid geweest, en op SamenChristen is dit zelf al 40.000. Die site is al wel wat ouder.

Dating App

Christian Match is een te kleine datingsite om een eigen app voor te ontwikkelen. Die is er dus ook niet. Wel kun je de website gewoon op je mobiele telefoon of tablet gebruiken.

Kosten van een abonnement op Christianmatch.nl

Je mag deze christelijke datingsite twee weken vrijblijvend uitproberen, en daarna ben je al lid vanaf 5 euro per maand. Hiermee is Christian Match een behoorlijk goedkope datingsite. Let op: als je na 2 weken geen betalend lid wordt verloopt ook je gratis account automatisch en word je uitgeschreven, tenminste zo begrijp ik de tekst op de website.

LooptijdTotale KostenGemiddeld per Maand
1 maand€ 10.95
3 maanden€ 24,95€ 8,32
6 maanden€ 39.95€ 6,66
1 jaar€ 59.95€ 5,00

Contact met Christianmatch

Christian Match is onderdeel van Provident B.V
Printerweg 10
3821 AD Amersfoort
E-mail Adres: info@christianmatch.nl
KVK-nummer: 32089621
Website: www.christianmatch.nl

Klantenservice

Op de website vind je een zeer uitgebreide sectie met welgestelde vragen over tal van onderwerpen. Als je er niet tuit komt kun je ze mailen op info@christianmatch.nl, of het contactformulier gebruiken. Een telefoonnummer staat niet vermeld op de site. De site belooft een ‘snelle redactie met jarenlange ervaring’ dus hopelijk worden je vragen snel beantwoord.

Opzeggen / Account Verwijderen

Zoals ik eerder schreef verloopt je account na 2 weken gratis uitproberen vanzelf. Dat wil zeggen: als je geen betalend lid wordt na die proeftijd wordt je account vanzelf verwijderd: ‘Het gratis proefabonnement duurt 14 dagen. Als je niet zelf kiest voor een betaald abonnement, dan verloopt je proefabonnement automatisch.’

Heb je een doorlopend betaald abonnement en wil je je uitschrijven, bijvoorbeeld omdat je een relatie gevonden hebt, dan dien je even contact op te nemen via de klantenservice.

opzoeknaarjou banner

Succesverhalen van Christianmatch.nl

Als je die succesverhalen leuk vindt om door te lezen vind je de testimonials, de ervaringen van leden, misschien ook wel leuk om door te lezen. Vooral als je even in de put zit wat dating betreft, helpen die ervaringen je er misschien weer bovenop.

Je kunt zonder account al een kijkje nemen tussen de singles die zich hebben aangemeld. Je kunt dan het verkorte profiel bekijken om zo alvast leuke matches op te sporen, maar als je meer informatie wil dan zul je toch echt een account moeten maken. Hun ondertitel is: ‘Waar singles samen christen zijn’. Lees de ervaringen van leden.

Kom twee weken gratis en vrijblijvend profielen en foto’s van honderden christelijke singles bekijken, stuur mails en e-cards via ons anonieme en veilige interne mailsysteem – of gewoon een spannende knipoog

Ervaringen met Christian Match

Hoewel er op hun website succesverhalen te lezen zijn vinden we het ook leuk hier op christelijke-datingsites.nl enkele ervaringen terug te kunnen lezen. Hoe is jouw ervaring geweest met deze datingsite? We waarderen het zeer als je, mits je er lid bent geweest, hier een review kunt achterlaten.

Alternatieve Christelijke Datingsites

Denk je na het lezen van deze pagina dat je toch net een andere christelijke datingsite zoekt? Alternatief is Opzoeknaarjou; deze site is al jaren actief en mogelijk de meest bekende christelijke datingsite. Je vindt onze review over deze site op deze pagina. Een ander artikel dat je eens kunt lezen is ons verhaal over SamenChristen.nl, Christelijk Daten.nl of het een paar jaar geleden gestarte ROOTS Dating.

5 gedachten over “Christianmatch”

 1. Mijn vriendin die lid van jullie is geworden kan geen contact met jullie opnemen via de mail. Het lukt haar nl niet om in te loggen. Ook heeft ze geen bevestigings mail ontvangen.

  hoor graag van u

  Met vriendelijke groet,

  Cisca vriendin van Silva

  Beantwoorden
 2. Ja ,niks mis mee opzich ,niet moeilijk doen om een profielfoto zoals bij S.C. een prima site maar jammer dat er weing leven in zit .Als je een tijdje uit beeld bent dan krijg je een aanbieding of een paar gratis dagen omdat er zich vele nieuwe leden zouden hebben aangemeld .maar ik zie nooit nieuwe leden ,het worden er steeds minder die ik online zie ,jammer…..

  Beantwoorden
 3. Een ontspannen site waarbij je je gewoon thuis voelt.. Met een correcte, cliëntvriendelijke redactie. Bijvoorbeeld geen gedoe over foto’s (die niet goed genoeg zouden zijn). Er is maar één nadeel: er zijn niet zoveel leden. En online nog minder mensen aanwezig. Dat is op zich best jammer. Hopelijk verandert dit nog eens.

  Beantwoorden
 4. In 2010 ging ik voor 3 maandjes op Christian match. Leuke site. Na de eerste date, die leuk was, maar niet leuk genoeg, vond ik dat ik voldoende geprobeerd had……toen reageerde date nummer 2. Gelijk een klik! Na 2 jaar zijn we getrouwd, en dit jaar ons 5de jubileum en happy! Een goede, vrij betrouwbare manier om een partner te vinden, met dezelfde geloofsovertuiging en passie!

  Beantwoorden
 5. Hmmm, ik denk niet dat het er toe doet hoelang ik op deze profiel blijft zitten, maar aangezien er zo weinig leden op deze site zijn, word het nog moeilijker om iemand te vinden, site ziet er verder goed uit, maar het trek amper bezoekers.

  Of laat mij zeggen mensen die daar willen aanmelden, het is dat ik er pas op zit en korting, toch nog kleine gevoel weggegooid geld, maar uhm laat me maar toch even kijken hoe het verloopt maar ik zeg alvast dit gaat hem amper worden voor mij op deze site.

  Beantwoorden

Plaats een reactie