Christianmatch

Er zijn redelijk wat specifiek op christelijke singles gerichte datingsites, en net als opzoeknaarjou is ChristianMatch is er daar een van. Op de homepage staat dat er meer dan 2300 leden zijn, en dat is, uiteraard afhankelijk van hoeveel er daadwerkelijk actief zijn, best redelijk te noemen.

christianmatch voorpagina

De voorpagina van christianmatch.nl

Op de homepage vinden we ook direct een lijstje met redenen waarom je lid zou moeten worden. Daar zitten geen hele spetterende redenen bij, waardoor ChristianMatch niet veel anders lijkt te zijn dan de andere christelijke datingsites.

Wel opvallend zijn de speeddate events. Tijdens deze events kun je christelijke singles in het echt ontmoeten en tijdens een gesprek van 6 minuten leren kennen. Na die gesprekken vul je in wie je beter zou willen leren kennen, en als dat wederzijds is krijg je dat van elkaar te horen. Behalve speeddates kun je ook nog voor en na het daten wat meer ontspannen met de deelnemers praten.

Ook leuk om door te lezen zijn de succesverhalen met trouwfoto’s. Op dit moment staan er zes koppels die inmiddels getrouwd zijn dankzij ChristianMatch, maar er zullen er vast nog wel meer zijn die je niet op de site kunt terugvinden. In ieder geval is het een bewijs dat de site werkt!

Succesverhalen van Christianmatch.nl

Als je die succesverhalen leuk vindt om door te lezen vind je de testimonials, de ervaringen van leden, misschien ook wel leuk om door te lezen. Vooral als je even in de put zit wat dating betreft, helpen die ervaringen je er misschien weer bovenop.

Je kunt zonder account al een kijkje nemen tussen de singles die zich hebben aangemeld. Je kunt dan het verkorte profiel bekijken om zo alvast leuke matches op te sporen, maar als je meer informatie wil dan zul je toch echt een account moeten maken.

opzoeknaarjou250Wel zijn er wat kleine maar vervelende puntjes op te merken aan de site. Zo kun je enkel via een miniscuul linkje in de footer terug naar de homepage, terwijl je verwacht dat het logo in de header wel klikbaar zou zijn.

Een ander puntje is dat je van de singles op de homepage van deze christelijke datingsite enkel het netnummer als regio ziet. Op dit moment staat er ene Eddy uit regio 0513 op de homepage, waardoor je geen idee hebt waar Eddy ongeveer woont. Als er ‘omgeving Heerenveen’ had gestaan dan weet vrijwel iedereen op welke afstand hij zich bevindt. Als je doorklikt naar het profiel van die persoon dan zie je weer wel een grote woonplaats in de omgeving.

In ieder geval lijkt ChristianMatch op het oog een doorsnee datingsite te zijn, die zich speciaal richt op de christelijke singles. Er zijn niet bijzonder veel leden lid, maar daarom hoeft de site nog niet minder effectief te zijn. Bijzondere en unieke features zijn er niet echt te vinden, maar iedereen die dat niet nodig vindt kan het natuurlijk een kans geven.

Kosten van een abonnement op Christianmatch.nl

Je mag deze christelijke datingsite twee weken vrijblijvend uitproberen, en daarna ben je al lid vanaf 5 euro per maand. Voor een jaarabonnement betaal je namelijk 59.95 wat neerkomt op 5 euro per maand. Een betaald lidmaatschap van een half jaar kost je 39.95 euro, 3 maanden kost 24,95 en 1 maand kost je 10,95. Hiermee behoort Christianmatch.nl bij de goedkopere datingsites voor christenen.

Contact opnemen met Christianmatch

Christian Match is onderdeel van Provident B.V. uit Amersfoort. Een bezoekadres staat niet op de site, maar je kunt contact met ze opnemen via het contactformulier.

Ervaringen met Christian Match

Hoewel er op hun website succesverhalen te lezen zijn vinden we het ook leuk hier op christelijke-datingsites.nl enkele ervaringen terug te kunnen lezen. Hoe is jouw ervaring geweest met deze datingsite? We waarderen het zeer als je, mits je er lid bent geweest, hier een review kunt achterlaten.

VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeel dit Artikel svp
Rating: 3.3/5 (4 votes cast)
Christianmatch, 3.3 out of 5 based on 4 ratings

Comments

  1. Hmmm, ik denk niet dat het er toe doet hoelang ik op deze profiel blijft zitten, maar aangezien er zo weinig leden op deze site zijn, word het nog moeilijker om iemand te vinden, site ziet er verder goed uit, maar het trek amper bezoekers.

    Of laat mij zeggen mensen die daar willen aanmelden, het is dat ik er pas op zit en korting, toch nog kleine gevoel weggegooid geld, maar uhm laat me maar toch even kijken hoe het verloopt maar ik zeg alvast dit gaat hem amper worden voor mij op deze site.

  2. In 2010 ging ik voor 3 maandjes op Christian match. Leuke site. Na de eerste date, die leuk was, maar niet leuk genoeg, vond ik dat ik voldoende geprobeerd had……toen reageerde date nummer 2. Gelijk een klik! Na 2 jaar zijn we getrouwd, en dit jaar ons 5de jubileum en happy! Een goede, vrij betrouwbare manier om een partner te vinden, met dezelfde geloofsovertuiging en passie!

Speak Your Mind

*