Algemene Datingsites (niet Christelijk)

Toch liever een niet-christelijke, algemene datingsite proberen? Er zijn er nogal een aantal. Aanmelden en rondkijken bij datingsites is altijd gratis.

We maken onderscheid tussen 3 soorten: algemene datingsites (voor een breed publiek), datingsites voor hoger opgeleiden, en datingsites voor 50plussers:

Algemene Datingsites

Bij algemene datingsites is iedereen welkom. Deze richten zich dus niet op een specifieke doelgroep. Bekende voorbeelden zijn Lexa en MetJou.

Hoger Opgeleiden Datingsites

Zoek je specifiek iemand met een HBO of universitaire achtergrond? Dan kan een datingsite voor hoog opgeleiden uitkomst bieden. Elite Dating en Smart singles zijn ook sites die deze doelgroep hebben. Met name Parship en EliteDating zijn tamelijk duur, zeker in vergelijking met ‘gratis’ apps.

50+ Datingsites

50plussers zijn erg actief op internet. Ze ontmoeten elkaar via datingsites als 50plusmatch, maar ook via platforms om nieuwe contacten op te doen, zoals Gewoon Vriendschap, NMLK 50+, Actief 50 of Kluppen.

Agrarische Datingsites

Relatiebemiddeling

Zoek jij een partner voor een duurzame relatie? Vergroot je kansen door de persoonlijke matching van datingbureau PartnerSelect.

Gratis Datingsites

Tot slot zijn er ook nog gratis datingsites, zoals Paiq en Knuz, en dating apps die zonder kosten te gebruiken zijn. Denk aan Tinder, Bumble en Happn. Deze dating apps hebben allemaal wel betaald opties, maar de gratis versies voldoen ook