Christelijke Dating Apps

Naast de datingsites die we op deze website behandelen is er ook steeds meer behoefte aan informatie over christelijke dating apps. In ons kleine landje met deze relatief kleine doelgroep zijn er helaas weinig échte christelijke dating app te gebruiken. Voor velen is Tinder of Happn echter geen goed alternatief.

In Nederland is er op dit moment slechts één echte christelijke dating app actief, en dat is Ohallo. Wel hebben sommige christelijke datingsites een eigen app ontwikkeld, maar dit is dan meer in aanvulling op hun website.

Internationaal zijn er meer christelijke dating apps, zoals Christian Cupid (geen iPhone app), Christian Cafe, Crosspaths en CDFF.

We hebben de sites die een eigen app hebben voor je op een rijtje gezet:

DatingsiteAndroid AppiPhone AppInschrijven
Opzoeknaarjoubezoek website
Samen Christenbezoek website
ROOTS Datingbezoek website
Christelijk Datenbezoek website
Christian Matchbezoek website
FunkyFishbezoek website
Crosspointbezoek website
Ohallobezoek website
Christian Cupidbezoek website
Christian Cafebezoek website
Crosspathsbezoek website
Christian Dating For Freebezoek website

Ohallo

Omdat dit de enige echte Nederlandse dedicated app is lichten we deze extra toe. Ohallo is in 2017 opgericht. Met een jaar tijd had de app reeds 2400 actieve Nederlandse leden aangetrokken, en 1250 matches gegenereerd. Nu een paar jaar later is de app alleen maar verder gegroeid. De app is bedoeld voor singles van 18 jaar en ouder.

Een voordele ten opzichte van bijvoorbeeld Tinder is dat er uitgebreide profielinformatie te vinden is. Rijker gevulde profielen dus. Daarbij wordt de app als het goed is alleen door gelovige vrijgezellen gedownload.

Je kunt Ohallo gratis gebruiken maar er is ook een betaalde optie: Ohallo Plus. Voor een weekje uitproberen betaal je 4.95 euro. Omdat de oprichter niet naast de app ook nog eens een zware website hoeft te onderhouden gaat alle aandacht uit naar het optimaliseren van de app. Lees ook onze uitgebreide review over Ohallo.

Roots dating app
De dating app van ROOTS
christelijke dating apps SamenChristen
De Android app van SamenChristen

SamenChristen

De app van SamenChristen ziet er hetzelfde uit als de website, en het werkt ook op dezelfde manier. Wel krijg krijgt push-notificaties op je mobiel, als je bijvoorbeeld een nieuw bericht hebt ontvangen. Dit in tegenstelling tot de site.

De app is helaas alleen beschikbaar voor Android-gebruikers. Een iPhone app is er op dit moment dus niet. Je kunt de app downloaden in de Google Play Store.

ChristelijkDaten.nl

De site Christelijkdaten.nl timmert hard aan de weg als datingsite met nu ook betaalde functies. Echter hebben ze (nog) geen app ontwikkeld. Wellicht volgt die nog.

Upward Christian Dating App

De app Upward is internationaal georiënteerd, en de laatste tijd erg in opkomst. Je vindt de Christian dating app Upward in de App store.

Opzoeknaarjou

Volgens mij had Opzoeknaarjou in het verlengde ook een eigen app, zelfs voor wel iOS als Android. Het lijkt er echter op dat ze hier mee zijn gestopt.

Nieuwe Christelijke Dating Apps

Missen er apps in bovenstaand overzicht of weet je van de (aanstaande)komst van nieuwe apps voor deze doelgroep? Stuur ons dan een berichtje! Waarderen we zeer.

Heb jij een favoriete dating app, al dan niet christelijk? We zijn benieuwd naar je ervaringen! Laat vooral een comment achter 🙂

Plaats een reactie