Christian Cupid

Op christelijke-datingsites.nl hebben we tot nu toe alleen Nederlandse datingsites voor christelijke singles vermeld, maar daar komt nu verandering in. Deze review gaat namelijk over de internationale christelijke datingsite Christian Cupid, die overigens wel in het Nederlands te gebruiken is. Bezoek ChristianCupid.com.

logo christiancupid

Even tussendoor: zoek je toch liever gewoon Nederlandse dates? Dan kun je je natuurlijk beter inschrijven bij SamenChristen.nl of Opzoeknaarjou.

Maar voor gelovige singles die het graag buiten de landsgrenzen zoeken is er dus Christian Cupid; een internationaal opererende christelijke datingsite. Voel je je bijvoorbeeld aangetrokken tot mannen of vrouwen uit een bepaald land of continent, kun je kijken of je leuke buitenlandse potentiële dates kunt vinden op Christian Cupid. hopelijk heb je wat aan onderstaande review!

Eerste Indruk van Christian Cupid

Deze datingsite is duidelijk bedoeld voor singles die graag in contact komen met buitenlandse christelijke singles. Vermoedelijk vind je er relatief veel leden uit landen die een grote christelijke bevolking hebben. Dit zijn onder meer de Verenigde Staten, Brazilië, Mexico, de Filipijnen, Italië, Nigeria, Rusland en Duitsland.

website Christian Cupid

Christian Cupid is onderdeel van Cupid Media, dat ook datingsites exploiteert specifiek gericht op een aantal van voorgenoemde landen waar veel christenen wonen. Denk aan Brazilië (BrazilCupid), de Filipijnen (FilipinoCupid) en Rusland (RussianCupid). Dus zoek je echt singles uit die landen kun je misschien beter op die sites gaan rondkijken. Mogelijk wordt je profiel ook op andere datingsites van Cupid Media vertoond; dit is me onbekend.

Inschrijven & Vragen Beantwoorden

Eerst even rustig rondkijken bij Christian Cupid is er niet bij. Je moet gelijk een berg profielvragen beantwoorden (multiple choice weliswaar dus het gaat snel). Dit lijkt vervelend in eerste instantie, maar bedenk dat dit wel een hoop makers en gemakzuchtige mensen buiten de deur houdt bij Christian Cupid.

De vragen gaan ondermeer over je levensstijl, je bereikbaarheid te verhuizen (het is tenslotte een internationale datingsite) en je kinderwens. Ook als je al kinderen hebt word je gevraagd dit aan te geven. Ook welke variant van het christelijk geloof je aanhangt dien je aan te geven. Verder kun je, als je dit wilt, aangeven hoe vaak je religieuze diensten bezoekt en in hoeverre je praktiserend Christen bent. Andere geloven blijken in principe welkom op Christian Cupid.

Verder zijn er ook 2 open vragen: je mag jezelf middels een tekstje introduceren en je wordt gevraagd aan te geven zoekt wat je zoekt in een christelijke partner. Ben je klaar? Dan kun je op de “Browse Members Now” button klikken om eindelijk de buitenlandse christelijke singles te bekijken.

banner opezoeknaarjou

De Profielpagina

Je komt nu in je persoonlijke profielpagina. Nu kun je gaan zoeken naar internationale christelijke vrouwen of mannen. Grappig om te zien is dat Nederland onder populaire landen staat, net als Canada en Australië. Kennelijk zijn er toch veel Nederlandse christenen lid, of zijn deze populair bij singles uit andere landen. Ook kun je zien hoeveel leden er online zijn; dit viel bij ons wat tegen. Wij hadden sowieso erg veel leden verwacht uit de grote christelijke landen. Dit zijn dus met name de Verenigde Staten, Brazilië, Mexico, Filipijnen, Nigeria, Italië en Ukraine. Hoeveel christelijke vrouwen en hoeveel mannen er lid zijn konden we niet zo snel zien op de website.

Zoek je dus een buitenlandse christelijke partner, voor vriendschap, brieven schrijven of gewoon een huwelijk? Probeer het eens bij Christian Cupid. Let op: een volledig abonnement kost geld bij Christian Cupid, maar dit hoef je niet gelijk te beslissen. Aanmelden en rondkijken is kosteloos. Bezoek ChristianCupid.com.

Gratis Account vs. Goud / Platinum Abonnement van Christian Cupid

Zoals bij de meeste datingsites het geval is biedt het betaalde lidmaatschap een hoop voordelen ten opzichte van het gratis lidmaatschap. Bij Christian Cupid heb je zelfs 2 verschillende betaalde abonnementsvormen. In onderstaande tabel kun je zien wat je met welk abonnement kunt doen:

FunctieGratis AboGoud AboPlatinum Abo
Basis match vergelijken
Profielen liken
Contact opnemen met betalende leden
Communiceer met alle leden
Live chat met instant messenger
Berichten versturen en ontvangen
Geen advertenties van derde partijen
Verberg uw profiel en zoek anoniem
Hoger zichtbaar zijn dan andere leden
Verdubbel uw Profielruimte
Profiel extra op laten vallen
Uitgebreid matches vergelijken
Berichten in je eigen taal vertalen

Kosten ChristianCupid

Waar de meeste datingsites slechts 2 abonnementsvormen hebben (gratis en betaald) heeft deze site er maar dus liefst drie: gratis, goud en platinum. De prijzen vind je in onderstaande tabel; hoe lang de looptijd, hoe lager het gemiddelde maandbedrag.

LooptijdGoud AbonnementPlatinum Abonnement
1 maand € 11,99 € 14,99
3 maanden € 22,98 € 30,98
1 jaar € 46,98 € 59,99
Inschrijven is altijd gratis.

Dating App

Ja, Christian Cupid heeft ook een eigen app. Helaas is deze niet beschikbaar voor iPhone, maar alleen voor Android. Je kunt de app gratis downloaden in de Google Play Store.

ChristianCupid is de grootste dating app die alleenstaande Christelijken wereldwijd met elkaar in contact brengt. Vele duizenden hebben al liefde gevonden op ChristianCupid en veel meer schrijven zich in en ontdekken waarom het de beste app is om andere Christelijken te ontmoeten.

Top 10 Landen met Meeste Christelijke Inwoners

Mocht je je afvragen in welke landen je de meeste christelijke singles zult aantreffen, dan helpt onderstaande Top 10 je wellicht. Dit zijn de 10 landen met de grootste christelijke bevolkingsgroepen. De cijfers zijn afgerond en stammen uit 2018, maar zullen verhoudingsgewijs niet sterk veranderd zijn:

  1. Verenigde Staten: 230 miljoen
  2. Brazilië: 181 miljoen
  3. Mexico: 108 miljoen
  4. Filipijnen: 87 miljoen
  5. Nigeria: 75 miljoen
  6. Rusland: 66 miljoen
  7. Congo: 63 miljoen
  8. Italië: 54 miljoen
  9. Ethiopië: 53 miljoen
  10. Duitsland: 47 miljoen

Contact met Christian Cupid

Onderdeel van Cupid Media Pty Ltd.
PO Box 9304
Gold Coast MC QLD 9726
Australia
Website: www.christiancupid.com
E-mail Adres: geen, chatvenster op de site. Of probeer algemeen adres team@cupidmedia.com
Telefoonnummer: + 61 7 3186 5799

Klantenservice

De klantenservice van ChristianCupid is vrij summier. Als je onderaan de pagina op ‘contact’ klikt en dan op de knop ‘klantenservice’ verschijnt er een venster, waar je een zoekopdracht kunt invullen. Je wordt dan verwezen naar de Veelgestelde Vragen, die overigens wel in het Engels zijn. Er is geen chat-medewerker of iets dergelijks. Kom je er niet uit kun je een bericht sturen.

ChristianCupid.com is een gespecialiseerde dating en kennismakings website die Christelijke mensen hun perfecte match laat vinden. We bieden een vriendelijke service met verfijnde zoektechnieken en uitgebreide communicatiemogelijkheden die het zoeken naar de ware liefde plezierig en leuk maken

Opzeggen / Account Verwijderen

Als je je datingprofiel wilt uitschakelen, dien je de volgende stappen te ondernemen. Log in op de profiel en klik rechtsboven op het tandwieltje. Vervolgens klik je op ‘Profielinstellingen’.

Op de pagina die nu verschijnt zie je staan: ‘Om uw profiel uit te schakelen op ChristianCupid.com aub Klik Hier

Als je daar op klikt moet je je wachtwoord invullen en de reden waarom je je profiel wilt uitschakelen. Als je dit hebt gedaan is je profiel uitgeschakeld. Let op: het is onduidelijk of je profiel ook daadwerkelijk wordt verwijderd van ChristianCupid en eventuele andere CupidMedia datingsites.

Succesverhalen

Op de pagina met Testimonials vind je een aantal stellen dat middels korte quotes aangeeft hoe ze elkaar via deze internationale datingsite hebben leren kennen. Leuk is dat hier ook echt internationale stellen te zien zijn met beide verschillende nationaliteiten. Nederlanders zie ik er op dit moment nog niet tussen staan. Momenteel staan er enkele tientallen succesverhalen vermeld.

Ervaringen met Christian Cupid

Ben jij lid of lid geweest van deze datingsite? Dan lees ik graag je ervaringen terug! Waarom heb je er voor gekozen lid te worden van een internationale christelijke datingsite, en niet van een Nederlandse? Wat is er goed en wat is er minder goed aan ChristianCupid? Raad je deze site aan?

Als je jouw ervaring in de vorm van een korte recensie kunt gieten help je daar de overige bezoekers van deze site mee. Dit kan onderaan deze pagina.

Alternatieven voor Christelijke Dating

Aanvankelijk was dit de enige internationale christelijke datingsite die we hier behandelden, maar inmiddels is er een tweede. Lees onze review over ChristianCafe, eveneens een Engelstalige datingsite.

Funkyfish is een christelijke community met naast Nederlandse leden ook leden uit België en Duitsland. Daarbij is de site ook in het Engels te gebruiken dus mogelijk zijn er ook singles uit andere landen aanwezig. Voor ‘gewoon’ Nederlandse singles, lees onze reviews over ROOTS Dating en Opzoeknaarjou.

Deze datingsite heeft 3 abonnementen: het gratis abonnement, het Gold Lidmaatschap en het Platinum lidmaatschap. Betalen kan per creditcard, overschrijving of Paypal.

1 gedachte over “Christian Cupid”

Plaats een reactie