Christian Cupid

Op christelijke-datingsites.nl hebben we tot nu toe alleen Nederlandse datingsites voor christelijke singles vermeld, maar daar komt nu verandering in. Voor gelovige singles die het graag buiten de landsgrenzen zoeken is er namelijk Christian Cupid; een internationaal opererende christelijke datingsite. Je kunt je er gratis inschrijven met je email-adres of via een snelle Facebook-login. Hierna kun je je gratis profiel aanmaken. Hier voor word je onder andere gevraagd naar je geboortedatum en woonplaats.

Puur Nederlandse christelijke relatiesites zijn Opzoeknaarjou.nl en Samenchristen.nl

Eerst even rustig rondkijken bij Christian Cupid is er niet bij. Je moet gelijk een berg profielvragen beantwoorden (multiple choice weliswaar dus het gaat snel). Dit lijkt vervelend in eerste instantie, maar bedenk dat dit wel een hoop makers en gemakzuchtige mensen buiten de deur houdt bij Christian Cupid.

De vragen gaan ondermeer over je levensstijl, je bereikbaarheid te verhuizen (het is tenslotte een internationale datingsite) en je kinderwens. Ook als je al kinderen hebt word je gevraagd dit aan te geven. Ook welke variant van het christelijk geloof je aanhangt dien je aan te geven. Ook kun je, als je dit wilt, aangeven hoe vaak je religieuze diensten bezoekt en in hoeverre je praktiserend Christen bent. Ook andere geloven blijken in principe welkom op Christian Cupid.

Er zijn ook 2 open vragen: je mag jezelf middels een tekstje introduceren en je wordt gevraagd aan te geven zoekt wat je zoekt in een christelijke partner. Ben je klaar? Dan kun je op de “Browse Members Now” button klikken om eindelijk de buitenlandse christelijke singles te bekijken.

Christian Cupid Profielpagina

Je komt nu in je persoonlijke profielpagina. Nu kun je gaan zoeken naar internationale christelijke vrouwen of mannen. Grappig om te zien is dat Nederland onder populaire landen staat, net als Canada en Australië. Kennelijk zijn er toch veel Nederlandse christenen lid, of zijn deze populair bij singles uit andere landen. Ook kun je zien hoe veel leden er online zijn; dit viel bij ons wat tegen. Wij hadden sowieso erg veel leden verwacht uit de grote christelijke landen. Dit zijn de Verenigde Staten, Brazilië, Mexico, Rusland, Filipijnen, Nigeria, Italië en Ukraine. Hoe veel christelijke vrouwen en hoeveel mannen er lid zijn konden we niet zo snel zien op de website.

Zoek je dus een buitenlandse christelijke partner, voor vriendschap, brieven schrijven of gewoon een huwelijk? Probeer het eens bij Christian Cupid. Let op: een volledig abonnement kost geld bij Christian Cupid, maar dit hoef je niet gelijk te beslissen.

Kosten Christian Cupid

Deze datingsite heeft 3 abonnementen: het gratis abonnement, het Gold Lidmaatschap en het Platinum lidmaatschap. Betalen kan per creditcard, overschrijving of Paypal.

Het lidmaatschap is er vanaf 10,33 euro per maand (bij Gold Lidmaatschap voor 12 maanden). Het Platinum lidmaatschap is duurder. Ook stijgt de prijs als je een abonnement voor een kortere looptijd afsluit. Een lidmaatschap voor 1 maand kost op het moment van schrijven respectievelijk 30.98 euro voor Gold en 35.98 voor Platinum.

UPDATE: sinds februari 2017 lijkt het er op alsof je gratis gebruik kunt maken van deze site. Cupid Media, het bedrijf achter Christian Cupid, wil dit (tijdelijk) gaan testen.

VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeel dit Artikel svp
Rating: 4.5/5 (2 votes cast)
Christian Cupid, 4.5 out of 5 based on 2 ratings

Speak Your Mind

*