SamenChristen

SamenChristen is een datingsite, net als opzoeknaarjou, maar tevens meer dan dat alleen. Het is namelijk ook nog een community, waardoor je er ook terecht kunt als je niet specifiek op zoek bent naar een relatie, maar bijvoorbeeld naar nieuwe vrienden, gespreks- of gebedspartners, of simpelweg een goed gesprek nodig hebt. Bezoek SamenChristen.nl

De website komt heel integer over, en dat uit zich ook in het feit dat elke foto en elk profiel dat geplaatst wordt voor plaatsing gescreend wordt. Op die manier wil men voorkomen dat je ineens geconfronteerd wordt met materiaal dat je helemaal niet wil zien. “Gegarandeerd een Match” is er op deze christelijke site te lezen; dat is nogal een belofte, zeker gezien het feit dat deze datingsite voor christelijke singles nou nog niet heel groot te noemen is.

samenchristenNaar eigen zeggen zijn er meer dan 3000 singles lid, en daarmee is SamenChristen de op 1 na grootste christelijke datingsite. Alleen Funkyfish is groter. Dat valt natuurlijk in het niet bij grote sites als Lexa, waar op een willekeurig moment op de dag vaak al meer dan 50.000 singles online zijn, maar gezien de veel kleinere doelgroep is dat alsnog een nette prestatie; al helemaal als je er rekening mee houdt dat de site pas sinds mei 2014 bestaat.

Het betekent tevens dat je, om het plat uit te drukken, in een kleinere vijver vist, waardoor er meer ruimte is voor persoonlijk contact, en je niet simpelweg één van de velen bent die op een profiel komt.

Noemenswaardig is ook de keuze om enkel échte singles toe te laten op de site. Als je formeel nog niet gescheiden bent, of gescheiden van tafel en bed, dan kun je je niet inschrijven omdat, zo schrijft men, elke relatie het waard is om voor te vechten.

Elke oprechte christen is welkom bij deze christelijke datingsite, het gaat niet om je verleden, en maakt niet uit bij welke kerk je actief bent en of je überhaupt actief bent. Samenchristen is opgericht door Chris Algra, die in 2001 al met online christelijk daten in de weer was. Algra vindt “het belang van een goede datingsite op Bijbelse grondslag groter dan ooit”, omdat veel datingsites te veel gericht zijn op foto’s en snel succes.

banner468x60

Mogelijkheden

De site heeft diverse unieke features. Zo maakt het matchingsysteem onder andere gebruik van enkele grappige en prikkelende vragen om elkaar beter te leren kennen. Een andere feature is dat je andere singles lof kunt geven, een soort complimentjes.

Qua matching werkt het systeem twee kanten op. Het kijkt niet enkel naar jouw voorkeuren, maar ook naar de voorkeuren van de ander. Op basis daarvan wordt een matchpercentage berekend, waarmee je dus direct een inschatting kunt zien of en in hoeverre je bij de ander past.

Als je de site bezoekt zie je al enkele foto’s van leden. Wil je het achterliggende profiel echter bekijken dien je eerst een account aan te maken. Jammer voor ons maar wel zo goed voor de privacy van de daters. Wil je meer weten over deze christelijke relatiesite? Via de homepage kun je een rondleiding op de site doen, waarbij je alle facetten van Samen Christen krijgt voorgeschoteld.

Kosten SamenChristen.nl

Je kunt SamenChristen helemaal gratis en zonder enige verplichting twee weken uitproberen. Daarna kun je kiezen voor een betaald lidmaatschap. Dit full membership is al mogelijk vanaf 5 euro per maand.

Contact met SamenChristen.nl

SamenChristen
Bloemweg 16
3811 MV Amersfoort
info@samenchristen.nl
KvK 51651343.
Website: www.samenchristen.nl

Ervaringen met SamenChristen

Als er lezers zijn die al een tijdje gedate hebben bij samenchristen.nl horen we graag jouw ervaringen met deze christelijke datingsite. Inmiddels hebben we al wat reacties van (oud)leden van deze datingsite ontvangen. SamenChristen is zo vriendelijk geweest to nu toe altijd op de reacties te reageren. Wij hopen dat ook tevreden daters een review willen achterlaten.

VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeel dit Artikel svp
Rating: 2.3/5 (15 votes cast)
SamenChristen, 2.3 out of 5 based on 15 ratings

Comments

 1. Voor bovenstaande site moet je de geloofsbelijdenis van Nicea ondertekenen. Abraham werd gerechtvaardigd door geloof, Abraham was 430 voor de Mozaïsche wet werd ingesteld. Ik zal zoiets dus nóóit ondertekenen.

 2. Pas op als je wilt daten via SamenChristen. Je bent overgeleverd aan de grollen van de beheerders. Ik heb het zelf meegemaakt. Voor je het weet word je er uit gegooid onder het mom dat je niet voldoet aan zijn, zogenaamde christelijke kaders. En je kunt je in redelijkheid niet verweren. Wat de beheerders vinden is de werkelijkheid.

  • Beste Jaap (Dutchy), je viel dames lastig met vieze praatjes en ongepaste voorstellen. Dat tolereren we inderdaad niet op SamenChristen. SamenChristen is een schone site gebaseerd op Bijbelse normen en waarden, en we willen dat de dames zich veilig voelen bij ons. Daarom ben je inderdaad niet meer welkom.

  • Pas op als je wilt daten via SamenChristen. Je bent overgeleverd aan de grollen van de beheerders. Ik heb het zelf meegemaakt. Voor je het weet word je er uit gegooid onder het mom dat je niet voldoet aan zijn, zogenaamde christelijke kaders. En je kunt je in redelijkheid niet verweren. Wat de beheerders vinden is de werkelijkheid. Ja dat heb ik ook gemerkt, zonder boe of bah niet meer kunnen inloggen. Werkelijk geen idee, geen grof taal gebruik , geen foute voorstellen, geen fraude ik zou werkelijk niet weten wat ik heb misdaan. Weleens opmerkingen gemaakt over familie kiekjes ,uiteraard vooruit betaald, dus , terwijl in de chat af en toe best redelijk grof en dubbelzinnige opmerkingen worden gemaakt.

   Ondertussen ben ik erachter. Ik heb iemand die dansen leuk vond, of ze ook andere soorten dan leuk vond. Na drie op een volgende berichten stuurde zij; ben hier niet om over dansen te praten en wat wil je oid. Ik stuurde terug ; bitch grtjs. en dan wordt je verwijderd!!

   Redactie: wel grof taalgebruik dus?

   • @kcy: Wat je schrijft is niet waar.

    Je bent tijdens je lidmaatschap twee keer eerder gewaarschuwd vanwege je grove en beledigende taal. Toen is je te kennen gegeven dat grof, beledigend, discriminerend of intimiderend taalgebruik kan leiden tot opheffing van je account.

    Helaas heb je deze waarschuwing in de wind geslagen door een dame op onze site ‘bitch’ te noemen. Zonder enige aanleiding. Ja, je liep een blauwtje bij haar. In tegenstelling tot wat je beweert, heeft ze jou op een uiterst correcte en nette manier te kennen gegeven af te zien van verder contact met jou.

    Op SamenChristen gaan we op een beschaafde en respectvolle manier met elkaar om. Als je je ook na herhaalde waarschuwingen niet aan deze omgaansvormen wenst te houden, als je dames niet respectvol kunt benaderen, dan is er voor jou geen plek op SamenChristen.

    • kees bostelaar says:

     Twee waarschuwingen, door een dame op onze site ‘bitch’ te noemen. Zonder enige aanleiding. Ja, je liep een blauwtje bij haar. We leven in 2017 vieren vakantie op Ibiza, Mallorca of Cherssonissos.

     Dit gaat wel heel ver, bitch is grof taalgebruik. Blauwtje lopen is een invulling die jezelf invult. Ik kies zelf met wie ik waarover spreek. Interessante, ontwikkelde mensen met een hoger eq en brede belangstelling.

     Dit is toch een zeer onsmakelijke, onchristelijke , discriminerende reden.
     De echte reden is mij onduidelijk, gaat om willekeur ik heb een VOG, blanco strafblad,

     Welkom bij SamenChristen, leuk dat je je hebt aangemeld voor een gratis proefabonnement!
     Voordat je andere christelijke singles kunt gaan ontmoeten, willen we je vragen om je inschrijving te bevestigen, door op de knop hieronder te klikken.

     Sorry D.
     We hebben je profiel gescreend en het spijt ons je te moeten meedelen dat we je SamenChristen-account niet kunnen activeren.
     Raadpleeg onze algemene voorwaarden voor de reden(en).

     Met vriendelijke groet,
     Blabla

 3. Hi ja ik ben ook zeer ontevreden over “de redactie” van samen Christen.

  Ik was netjes gewaarschuwd toen ik iemand tot 2x toe ook verwees kijk een op mijn fb (Facebook)

  Dat staat achteraf gezien ook in de spelregels / voorwaarden.

  De eigenaar van de site blokkeerde mij vervolgens en later mocht ik weer terug komen.
  Nou dat was fijn want ik had al hele interessante en persoonlijke gesprekken.

  Geef ik vervolgens mijn echte voor en achternaam wordt ik weer geblokkeerd..
  Ook dat mocht blijkbaar niet en de vrouw waar ik mee sprak wilde mij liever face to face ontmoeten dan dingen delen op de chat/mail.

  Nou dat was blijkbaar voor C. De druppel om me weer te blokkeren.

  Ik heb hem gezegd dat het erg ver gaat dit. Hij kan dus elk gesprek wat je daar schrijft lezen.

  KUN je voorstellen ik had zeer persoonlijke dingen uit mijn verleden gedeeld en meneer leest vrolijk alle verhaaltjes mee, nou in ieder geval zeker die van mij. En dat klopt gewoon van geen kanten.

  Ik zou zeggen let op wat je schrijft, lees de voorwaarden goed door voordat je er aan begint.
  Want deze beheerder waar ik de naam dan maar niet voluit van zal spellen speelt een vies en dictatuur achting spelletje. Hij is de big boss….pfffff

  En dan heb ik ook nog betaald, geld terug….no way. Klaar mee met heel deze site..

  • Beste Richard,

   Wat je schrijft is onjuist en onvolledig.

   Meer dan welke datingsite dan ook zet SamenChristen zich in om een schone en veilige plek te creëren voor christelijke singles. Onze redactie heeft op basis van bijna 20 jaar ervaring algemene voorwaarden en veiligheidsregels opgesteld, die zeer duidelijk gecommuniceerd worden naar onze singles toe. Bijvoorbeeld, voordat je een andere single een mailtje stuurt, krijg je die duidelijk in beeld. Met je privacy gaan we zeer zorgvuldig om, en ook daar zijn we erg transparant over in ons privacybeleid.

   Ik wil je er verder op wijzen dat je akkoord bent gegaan met onze algemene voorwaarden, toen je je inschreef. Onze veiligheidsregels en ons privacybeleid zijn integraal onderdeel van onze algemene voorwaarden.

   Eén van onze veiligheidsregels is dat het niet is toegestaan om te snel buiten de site om contact te leggen. Jij wilde al echter binnen een dag dames toevoegen op je Facebook. Twee keer heb je van ons een waarschuwing ontvangen, en hebben we je op onze veiligheidsregels gewezen: \\\”Leer elkaar eerst via SamenChristen kennen — wacht minimaal een week voordat je contactgegevens (zoals telefoonnummer, e-mailadres, Facebook of WhatsApp) uitwisselt, of elkaar in het echt ontmoet.\\\” In de laatste waarschuwing stond dat je account zou worden geblokkeerd als je door zou gaan met het overtreden van de regels.

   Toen jij de regels (en onze waarschuwingen) bleef negeren, hebben we je account medio april geblokkeerd.

   Maar daar bleef het niet bij.

   Je mailde ons dat je heel erg graag een nieuwe kans wilde, want je vond SamenChristen zo’n fijne en duidelijke site. We besloten daarop bij uitzondering om je account weer te activeren.

   Onze verbazing en teleurstelling was dan ook groot toen je twee dagen later een afspraakje probeerde te maken met R., een dame waarmee je slechts een dag eerder voor het eerst contact had. We hadden toen helaas geen andere keus dan je account permanent te blokkeren.

   Voordat je vervolgens een klacht opende op deze website, hebben we (tweede helft april) uitvoerig per mail contact gehad, waarin we je het bovenstaande andermaal hebben proberen uit te leggen.

   Trouwens, het lijkt erop dat je SamenChristen nog steeds een fijne en duidelijke site vindt, want afgelopen zomer probeerde je om onder een andere naam opnieuw lid te worden 🙂

   Vriendelijke groet van de redactie

   • ik vind t wel goed dat er gecontroleerd wordt er lopen tegenwoordig heel veel perverse figuren rond ,wolven in schaapskleren en zeker in deze tijd het einde der tijden.

 4. Michel says:

  Ik snap al die negatieve reacties niet!ik heb me ingeschreven,vervolgens snel contact met een leuke dame,06 nummers uitgewisseld na een paar dagen en binnenkort spreken we af:)

  Al met al heb ik dus een positieve ervaring op samenchristen!

 5. Heb mij in geschreven.
  Foto geplaatst. Word de foto door samenchristen weer weggehaald.
  waarom? foto zou te klein formaat zijn. Mag toch wel zeker zelf bepalen. Hoe groot ik op de foto sta.
  Foto weer terug gezet. Foto is goed zichtbaar voor elk lid. Ik sta er goed zichtbaar op.
  Bij andere datingssites nooit problemen mee gehad. Samen christen geeft ook daar geen duidelijke uitleg over.
  Ik heb gedurende mijn lidmaatschap elke dag die foto kunnen terug plaatsen…….

  Het lidmaatschap is niet al te duur. Reactie op je mails komen er maar zelden.
  Veel slapende leden. valt op dat leden maar eens in de 14 dagen. De site bezoeken.
  Veel activiteiten worden er niet georganiseerd.

  Bij het rijtje kerkgemeenten. zoals PKN geformeerd enz
  staat de Lutherse kerk er niet tussen. Hoe kan je dan samen christen zijn?

  door vrijwilligers werk te gaan doen.
  Met een christelijke identiteit heb ik veel meer contact met andere
  christelijke singels. Het is nog goedkoper en leuker en direct contact,

  • Beste Tim,

   Bedankt voor je review.

   De Lutherse kerk is onderdeel van PKN, deze kerk staat wel op onze lijst.

   Wat betreft het insturen van een foto: Het is een kwestie van je gezicht goed selecteren. Iedereen vindt het leuk om duidelijke gezichten te zien. We doen dit dus voor jou, want jouw profiel wordt hierdoor aantrekkelijker, waardoor je meer bezoekers en mailtjes krijgt. Je foto wordt niet afgekeurd, maar je krijgt vervolgens een melding met uitleg (en plaatje) hoe je — door je gezicht duidelijk te selecteren — de foto ook geschikt kunt maken als profielfoto. En als iets onduidelijk is, kun je de redactie altijd mailen, je krijgt in de meeste gevallen binnen een dag antwoord.

   Hopelijk tot ziens!

   Groeten van de redactie

  • P.S: Alle profielen die je op SamenChristen ziet, zijn van actieve leden. We kennen geen “slapende leden”. Profielen van singles van wie het lidmaatschap verlopen is, worden niet op de site getoond.

   • Ik ben ook een paar keer op SC ingeschreven geweest maar het viel mij iedere keer op dat mensen er lang opstaan ,ik denk dat dat het gevoel van slapende leden geeft, dat had ik zelf ook.

    Ik begrijp dat je het leuk vind om dingen te delen maar ik vind niet dat je bij een discussie alles moet blokkeren als een gesprek een iets andere wending neemt dan het onderwerp en dat gebeurt wel ,ook wanneer er helemaal geen rare dingen gezegd of geopperd worden ,dat was het gene waar ik mij wel aan ergerde ,ik kreeg wel het gevoel van censuur ,op de meeste sites is het wel zo dat mannen soms helemaal niet reageren als je iets naar hun schrijft en dat vind ik vervelend ,ze denken direct dat je en date met ze wil ,dit zijn de dingen waarom ik geen lid meer ben.

    • SamenChristen says:

     Beste A,

     SamenChristen heeft geen slapende leden, dat is juist waarin we anders zijn dan andere datingsites. Inactieve profielen worden bij ons juist niet getoond. Er zijn singles die al een tijdje lid zijn van SamenChristen, maar dat is juist omdat ze SamenChristen de fijnste christelijke datingsite vinden, en zich bij ons thuis voelen. Daarnaast schrijven zich elke dag tientallen nieuwe singles in.

     Op het forum hanteren we (naast christelijke omgangsregels) alleen maar de standaard forumregels die overal op het internet op fora gelden. Dat je ‘on topic’ moet blijven op het forum (niet mag afdwalen van het onderwerp) is zo’n breed geaccepteerde regel. Dit bevordert de kwaliteit en leesbaarheid van een discussie.

     We hopen je binnenkort weer als lid te mogen verwelkomen 🙂

 6. Mijn profieltekst: ‘wat mijn geloof betreft, om eerlijk te zijn, daar ben ik zoekende in, ik geloof zeker in God maar niet zozeer in de kerk, tenminste niet in wat we er met elkaar veelal van gemaakt hebben. Natuurlijk zie ik ook de goede dingen, wil ook zeker niet oordelen, maar heb moeite met die hokjes, en heb ook elders gezien dat het anders kan’

  Reactie SamenChristen:
  ‘We hebben je profiel gescreend en het spijt ons je te moeten meedelen dat we je SamenChristen-account niet kunnen activeren. Je hebt aangegeven (nog) geen christen te zijn, en helaas is SamenChristen alleen bedoeld voor christenen. We willen hierbij heel duidelijk aangeven dat we jou absoluut niet afwijzen, maar dat we slechts onze doelgroep proberen af te bakenen. We hopen op je begrip. Volgens je essay wil je graag meer weten over het geloof, en over wie Jezus werkelijk is. Dat vinden we geweldig, omdat we er vast van overtuigd zijn dat alleen Hij werkelijke en blijvende vrede aan de mensheid kan schenken, en dat Hij onvoorwaardelijk van ons houdt. Weet dat je altijd welkom bent in de kerk, en we willen je aanmoedigen een plaatselijke kerk of Alpha-currsus (www.alpha-cursus.nl) op te zoeken, en zo met andere christenen in in contact te komen. Als je hier hulp bij nodig hebt, laat het ons gerust weten, we helpen je graag. Daarnaast hopen we je in de toekomst alsnog te kunnen verwelkomen op SamenChristen.’

  Ik wil er verder niet teveel woorden aan vuil maken, laat het oordelen ook hier aan anderen…

  • Beste Erik,

   Je laat een belangrijk deel weg, en zo kunnen anderen natuurlijk niet onafhankelijk oordelen 🙂

   We hebben je in eerste instantie uitgenodigd om je profieltekst te verduidelijken. Je hebt hierover zelfs per e-mail contact gehad met de redactie. We schreven je toen onder meer het volgende: “Er is zeker ruimte voor twijfel, en het is echt niet zo dat iedereen op SamenChristen zonder twijfel is. Maar je geeft vooral aan waar je *niet* in gelooft, we zijn benieuwd waar je nog *wel* in gelooft. Ik hoop dus
   dat we je op SamenChristen mogen verwelkomen.” Pas toen jij hierop negatief reageerde, en besloot niet op onze uitnodiging in te gaan, hebben we je inschrijving geannuleerd.

   Vriendelijke groet van de redactie

 7. Palmboom says:

  Ik wil graag met jullie delen dat ik wel een goede ervaring heb met S.C. Ik heb na een aantal maanden een leuke man leren kennen en daarnaast ook lieve christelijke vrienden ontmoet. Waarom Chris zo streng is, dat komt gewoon omdat voor je het weet je met een rare aan het mailen bent die opdringerig kan zijn. Ik kan je wel vertellen dat als vrouw dit een veillig gevoel geeft. Ook is Chris rechtvaardig wat betreft iemand op non actief zetten, want soms lopen de gemoederen gewoon hoog op. En laten we eerlijk zijn dat is gewoon niet zo gezellig.

 8. Eeke says:

  Ik wil ook graag een positieve reactie geven. Ik vond het juist fijn dat er bij Samen Christen meegekeken word en dat je ook melding kan maken als je iets onprettigs meemaakt of niet vertrouwt. Dat gebeurt heel integer. Als je niets te verbergen hebt is dat ook helemaal niet erg.

  Het staat in de voorwaarden dus je weet waar je aan toe bent. Het geeft een veilig gevoel, zeker als vrouw.
  Ik heb via Samen Christen een lieve man ontmoet en ook veel leuke contacten gehad in de tijd dat ik lid was. Samen Christen: bedankt voor jullie inzet om op een veilige en ontspannen manier in contact met andere christenen te komen

 9. Ik was een maand “proeflid” wordt er geeist dat ik voor mijn lidmaatschap betaal. Nu kan ik op die site helemaal niks meer
  dit betekent in mijn ogen dat arme mensen niet mogen daten

  Reactie Redactie
  Dit staat toch duidelijk aangegeven? Waarom zou een datingsite gratis moeten zijn? Er zit een hoop werk aan. Arme mensen mogen natuurlijk wel daten. Zolang ze netjes betalen voor de dienst die ze hebben gekozen, net als de rest.

  • Samen Christen is beslist geen dure dating site ,ik ben momenteel geen lid meer maar dat moet tegen gesproken worden , ook voor mensen met een minder inkomen is het betaalbaar ,ik ken geen goedkopere site .Gr A

 10. Nieuwsgierige redactie van SamenChristen.

  Wil je een veilige datingsite, kies dan in geen geval SamenChristen. De redactie leest werkelijk alles mee, ook alle privémail. Je kunt net zo goed zelf alles op Facebook zetten, dan heb je tenminste nog zelf in de hand wie jouw berichten meeleest.

  Bij SamenChristen wordt gewoon meegelezen onder het mom van “veiligheid”. Dat is natuurlijk onzin; ik kan me voorstellen dat een redactie op verzoek mee kan kijken als daar aanleiding toe is, als iemand zich geïntimideerd of bedreigd voelt.

  Heb het zelf meegemaakt in een mailwisseling waarin geen onvertogen woord is gevallen en dat ik na een dag of wat mijn mailadres en telefoonnummer heb gegeven. Ik heb van de ander helemaal niets gevraagd, maar aangegeven dat ik mijn lidmaatschap niet verlengde en daarom haar de gelegenheid wilde geven contact op te nemen als zij dat op prijs stelde. Is dat onvoldoende galant of respectvol? En toch meteen een dreigende mail van SamenChristen: dit is de eerste waarschuwing!

  SamenChristen schendt daarmee niet alleen je privacy, maar meent zich dus ook te moeten bemoeien wanneer je toe bent aan het uitwisselen van gegevens. Hautain, paternalistisch, arrogant en zelfingenomen. Hoe overtuigd moet je zijn dat jouw opvattingen de enige juiste zijn om de mensheid te dienen. Ik walg hiervan.

  Bij SamenChristen is niets veilig voor de redactie. Als ik een privé mailwisseling met iemand heb, dan heeft daar niemand iets mee nodig. Daarom is het ook een privé mailwisseling. “Onze medewerkers hebben allemaal zwijgplicht”. Heel fijn, maar ik wil gewoon niet dat ze op de hoogte zijn van wat ik privé met iemand deel. Perverse nieuwsgierigheid, ik heb er geen andere woorden voor.

  • Reactie SamenChristen.nl

   SamenChristen is in minder dan 5 jaar tijd uitgegroeid tot de nummer 1 christelijke datingsite van Nederland. Dat komt omdat we ons – meer dan welke datingsite dan ook – inzetten voor jouw privacy en veiligheid. Onze singles (dames voorop) merken dat en voelen zich beschermd.

   Te snel contactgegevens uitwisselen is onveilig en daarom niet toegestaan. Je hebt daar een vriendelijke herinnering over gekregen, niks meer en niks minder. Een beproefde werkwijze van oplichters en players is om snel contactgegevens uit te wisselen om hun slechte bedoelingen te verbergen. Als je buiten SamenChristen om contact legt terwijl je nog zo weinig van elkaar weet, kan dat hele vervelende gevolgen hebben. Dit weten we helaas uit ervaring.

   Dat wij indien nodig kunnen meelezen in communicatie tussen leden onderling is onontbeerlijk voor de veiligheid. Het is iets waar we ook open over communiceren in ons privacybeleid. En het is iets dat ook andere (dating- en handels)websites doen, indien ze hun klanten willen beschermen. Dit hebben we je reeds uitgelegd. De beschuldigingen dat we ‘alles’ lezen en dat ‘uit nieuwsgierigheid’ doen is complete nonsens en nergens op gebaseerd: het is laster en nepnieuws. We hebben echt wel wat beters te doen dan een half miljoen berichtjes uitpluizen.

 11. Marijke De Boer says:

  Eerlijk gezegd kan ik me totaal niet vinden in deze negatieve reviews ben zelf in 2014 een jaar gratis lid geweest heb hier juist de liefde van mijn leven leren kennen !
  Voordat ik verkering met hem kreeg en naar verloop van tijd met mijn man trouwde heb ik contact gehad met meerdere mensen met name mannen en mijn ervaring is juist alleen maar positief hierover.

  Er zijn vele andere sites die niet netjes met vragen opmerkingen en evt klachten omgaan maar Samen Christen geeft hier zeker het goede voorbeeld in💞

  Hart gr van een oud lid dat al meer dan 3,5 jaar gelukkig getrouwd is 😃👍🏻

 12. Francisca says:

  Ik ben nu alweer een paar jaar lid van Samen Christen en ik heb goede ervaringen.
  Het beheer handelt, naar mijn mening, kordaat en er wordt eerlijk omgegaan met de leden.

  Ik vind het fijn om deel te nemen aan het forum (een diversiteit aan onderwerpen door leden aangemaaakt), waar de leden hun ervaringen kunnen delen. Soms zijn er ook pittige discussies (zoveel mensen en zoveel meningen) en die worden dan ook nauwlettend in de gaten gehouden zodat men wel op een respectvolle manier met elkaar om blijft gaan.

  Ik ben ook lid geweest van andere christelijke sites maar mijn ervaring is dat er op SC toch meer betrokkenheid is. Als voorbeeld: ik was door omstandigheden en week niet op de site geweest en dus ook geen mailtjes beantwoord en toen had iemand had haar zorgt geuit bij het beheer, en ik heb toen ook van het beheer 2x een bericht gekregen of alles goed ging. Ik bedoel maar 😉

  Wanneer een ex-lid hier een negatieve reactie plaatst is het denk ik doordat men terecht een waarschuwing of een ban kreeg en het dus uit boosheid is. Leden worden niet verwijderd zonder grondige reden maar door wangedrag.

 13. Francisca says:

  Ik heb vorige week een revieuw geplaatst maar tot op heden zie ik die niet.
  Met vriendelijke groet

Speak Your Mind

*