ChristelijkDaten.nl

ChristelijkDaten.nl is de website als het gaat om christelijk daten. Ze zijn sinds 2016 actief om het contact tussen Christenen te bevorderen. Op deze pagina lees je alle info over de datingsite. Inschrijven is gratis.

Werkwijze Christelijk Daten

Op de site kun je gratis aanmelden, gratis profielen van leden bekijken en gratis flirten. Als je iemand wilt contacten dien je een membership aan te schaffen. Meld je gratis aan op ChristelijkDaten.nl

Christelijkdaten.nl wil het daten voor Christenen toegankelijk houden en heeft daarom gekozen voor kleine bijdrage voor het gebruik van de site. Voor leden die dit niet kunnen betalen is er een mogelijkheid om een verzoek in te dienen voor een gratis upgrade. Christelijk Daten hoopt met dit gebaar andere Christenen verder te kunnen helpen.

Christelijk Daten website

Wat onderscheidt ChristelijkDaten.nl van andere christelijke datingsites

De site is eenvoudig in gebruik en het leuke is dat je kunt zien wie jouw profiel heeft bekeken en wie interesse heeft achtergelaten. Dit is allemaal gratis. Je kunt dus geheel vrijblijvend bepalen of het jou waard is om een kleine vergoeding te betalen om contact te leggen.

Logo Christelijk Daten

Veel datingsites zijn in de kern hetzelfde. Belangrijk is om te kijken of je jezelf kunt vinden in de visie van de site. Christelijkdaten.nl vindt het heel erg belangrijk om iedereen in zijn waarde te laten. Zij gaan je dus ook niet vertellen hoe je invulling aan je geloof moet geven.

Respect voor elkaar is daarbij de sleutel tot succes zonder dat we elkaar vertellen wat goed en fout is. Bezoek ChristelijkDaten.nl

Verschil tussen het gratis en betaald lidmaatschap

Het gratis lidmaatschap geeft een hele goede indruk van de site. Je weet precies wat je kunt verwachten. Je betaalt alleen voor het chatten met andere leden. Iedereen op de site start met een gratis account en het toevoegen van betaalgegevens is ook niet nodig in deze stap.

Op onze Christelijke datingsite is iedere christen welkom. Voor hoger opgeleiden en lager opgeleiden, slanke singles en mensen met een maatje meer. Kortom: iedereen die op zoek is naar een serieuze christelijke relatie is welkom! 

De kosten van een betaald abonnement bij Christelijk Daten

De kosten bedragen omgerekend euro 2.40 per maand bij het aangaan van een jaarabonnement. De site is opgericht om het contact tussen Christenen te bevorderen en is daarom voor 6 jaar gratis geweest. Zij gaan voor kwaliteit en serieuze relaties!

App / mobiele bruikbaarheid van ChristelijkDaten.nl

De website is 100% mobiel geoptimaliseerd. Een app staat op de planning en zal zeer binnenkort beschikbaar komen.

Contactmogelijkheden / Adres Christelijk Daten

Christelijkdaten.nl
Contact en klantenservice: my.christelijkdaten.nl/contact

Opzeggen / Account verwijderen, hoe doe je dat?

ChristelijkDaten opzeggen gaat heel eenvoudig. Als je inlogt staat er bovenin een kopje “Instellingen”. Dan scroll je helemaal naar beneden naar de laatste optie “Profiel verwijderen”.

Een andere mogelijkheid is om je profiel tijdelijk onzichtbaar te maken als je geen date meer zoekt. Dan kun je het later eenvoudig weer openen.

Ervaringen met ChristelijkDaten.nl

Mocht je al ervaringen hebben met deze site zou je ons een groot plezier met jouw review! Je kunt dit doen door een comment achter te laten in het veld dat je hieronder vindt. Jouw ervaring helpt andere bezoekers met het kiezen van de voor hen meest geschikte datingsite voor Christenen.

Alternatieve Christelijke Datingsites

Een alternatief voor deze christelijke datingsite is SamenChristen, waar we ook een review over hebben geschreven. Hetzelfde geldt voor ROOTS. Ben je hoger opgeleid? Dan kun je deze pagina eens bekijken.