Opzoeknaarjou.nl

De datingsite opzoeknaarjou.nl noemt zichzelf dé christelijke contactsite van Nederland. Dit houdt in dat deze website niet alleen maar dating biedt.

Opzoeknaarjou is ook toegankelijk voor gelovigen die eventueel al een relatie hebben maar graag nieuwe vriendschappen willen opdoen. Of mensen zoeken om leuke dingen mee te doen. Ze schrijven op hun site dat ze christelijke contactmogelijkheden bieden waar de normen en waarden uit de Bijbel het uitgangspunt zijn. We hopen dat u veel plezier beleeft aan onze review. Aanmelden is bij deze datingsite gratis.

Contact met andere gelovige singles

Deze site is al sinds begin 2005 actief op de Nederlandse datingmarkt en heeft in de afgelopen jaren steeds geprobeerd de site te verbeteren en nieuwe functies in te bouwen.

opzoeknaarjou voorpagina

De dienst wil hun service alleen verlenen aan mensen die geen misbruik van hun website maken. Daarom worden alle profielen van nieuwe inschrijvingen gecontroleerd op echtheid. Scammers en andere fakers hebben hierdoor weinig kans. Op sommige datingsites zijn oplichters actief, maar dit type mensen kom je op sites voor gelovigen al een stuk minder tegen. Zij die dit toch proberen worden dus bij de handmatige controle door opzoeknaarjou.nl geweerd. Overigens zijn alleen volwassenen welkom.

Bijzonderheden en mogelijkheden van Op Zoek Naar Jou

– Zoeken naar een partner óf het vinden van vriendschap of email/briefcontact met andere christenen.
– Opzoekvoorjou is alleen voor mannen en vrouwen van 18 jaar of ouder.
– Al 6 jaar ervaring met het bij elkaar brengen van singles.
– Chatten met andere leden. Chatbox met webcam mogelijkheden.
– U kunt mensen waar u geen contact mee wil blokkeren.
– Snelle en deskundige helpdesk.

Het gratis abonnement

Bij je aanmelding wordt er onder andere gevraagd naar uw kerkelijke achtergrond. Dit wordt gedaan om u zo goed als mogelijk met andere leden te kunnen matchen. Verder is het voor iedereen fijn als duidelijk is wat uw religieuze achtergrond is. U kunt uw keuze maken uit een hoop opties; we zetten ze voor u op een rij: Christelijk gereformeerd, Katholiek, Oud Gereformeerde Gemeente, Gereformeerde Gemeente in Ned, Gereformeerd (synodaal of vrijgemaakt), Vol en Vrij Evangelisch, Pinkster, Samen op Weg en Zevende dag adventist zijn slechts een aantal van alle stromingen. Als u geen kerkganger bent kunt u dit ook invullen bij Opzoeknaarjou.

Ook wordt er gevraagd hoe vaak u naar de kerk gaat (wekelijk, een paar keer per maand, enkele keren per jaar of nooit) en kunt u aangeven waar u naar op zoek bent. Dit kan dus een relatie zijn, maar ook nieuwsgierigheid of het vinden van nieuwe kennissen. Bent u een leuke, serieuze single? Dan is deze datingsite op zoek naar jou! Bezoek hier de website.

Vervolgens word u uitgenodigd in enkele zinnen te vertellen wat het geloof voor u betekent (dit kan dus door andere singles gelezen worden; zij krijgen zo een indruk wie u bent). Veder kunt u wat kwijt over uw dagbesteding, uw uiterlijk, waarom u zich ingeschreven hebt en uw perfecte avond uit. Verder kunt u een oproepje plaatsen, eigenlijk een soort contactadvertentie waarin u zich presenteert en aangeeft wat voor persoon u zoekt. Zo krijgen andere leden van opzoeknaarjou.nl een goede indruk van u en weten ze of zij ook misschien naar u op zoek zijn.

Kosten Opzoeknaarjou

Als u na de gratis inschrijving besluit een volledig lidmaatschap te nemen zijn de kosten bij deze christelijke datingsite als volgt:
1 maand kost € 9,95
3 maanden kost € 19,95 (gemiddeld 6,65 euro per maand)
6 maanden kost € 34,95 (gemiddeld 5,83 euro per maand)
12 maanden kost € 59,95 (gemiddeld 5 euro per maand)
Soms heeft Opzoeknaarjou een speciale actie: wie zich inschrijft heeft dan een beperkte periode beschikking over een kosteloos volledig lidmaatschap. Bezoek opzoeknaarjou.nl

Betalen gaat per automatische incasso, maar als u hier bezwaar tegen hebt staat deze datingsite open voor andere betaalmogelijkheden. Neem dan even contact op met de klantenservice, dan wordt er gezocht naar een oplossing.

Ervaringen met opzoeknaarjou.nl

Mocht u al ervaringen hebben met deze relatiesite zou u ons een groot plezier doen deze achter te laten in het reactieveld dat u hieronder vindt. Onze review zorgt er samen met uw ervaring voor dat andere bezoekers de beste keuze kunnen maken bij het kiezen van de juiste contactsite. Wat vindt u bijvoorbeeld van de kosten als u kijkt naar de geleverde service? Zou u deze site aanraden bij uw kennissen of vrienden? Wat zijn sterke en zwakke punten van opzoeknaarjou.nl?

Alternatieven Christelijke Dating

Een alternatief op deze christelijke datingsite is SamenChristen, waar we ook een review over hebben geschreven.

VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeel dit Artikel svp
Rating: 3.9/5 (17 votes cast)
Opzoeknaarjou.nl, 3.9 out of 5 based on 17 ratings

Comments

 1. Een tijdje geleden heb ik mij eens aangemeld bij Opzoeknaarjou. Tot nu toe zijn mijn ervaringen positief! Het is misschien niet de grootste datingsite, maar er komen wel elke maand veel nieuwe leden bij en de leden zijn ook erg actief. Zo wordt er veel gereageerd op de door mij gestuurde emailberichten, wat op veel andere sites een stuk minder is.

  Kortom, een aanrader!

 2. Ik vind deze site erg duur kwa lidmaadschap,en er word nauwelijks gereageerd op je profiel.
  Geen aanrader dus,je kan net zo goed een abonnement nemen op een gratis dating site.

 3. Na 2 dagen lid te zijn geweest bij oznj hield ik het voor gezien.

  Het aantal (actieve) leden is minimaal. De mannen die reageerde kwamen op mij erg wanhopig over. Berichten blijven sturen ondanks dat ik aangaf geen interesse te hebben. En vervolgens beledigd zijn als je het nog een keer op een nette maar assertieve manier aangeeft geen interesse te hebben.

  Met één man dacht ik leuk contact te hebben, totdat hij herhaaldelijk in zijn gesprekken doelde op seks. Best raar voor een ‘christelijke’ datingsite.

  Verder zijn mannen van boven de 50 ook beledigd als je ze netjes meldt geen interesse te hebben. ( ik had hun dochter kunnen zijn).

  Geen enkel gesprek dat ik heb gehad ging over het geloof, ondanks dat ik hier op aanstuurde.

  Mijn conclusie: iedereen kan zich voordoen als christen. Misschien moeten de beheerders een betere controle uitvoeren om dit soort praktijken in de toekomst te beperken.

  • dennis says:

   ga heen en vermenigvuldig u. Iedere man wil sex daarvoor heeft God de mens gemaakt.
   als je geen seks wil moet je ook niet gaan daten. je date om je voorteplanten en om meer zielen te maken om God te aanbidden. hooglied 7 is iets voor jou ECHT! en leer Bijbel dat seks heel normaal is. kijk hoeveel vrouwen salomon had en Abraham, deze stammen warden groot door seks.

 4. Mijn ervaring met Opzoeknaarjou is positief. Heb er een lieve vriend aan overgehouden en dat al na 2 maanden lidmaatschap ;-).

 5. Na twee weken lid geweest te zijn heb ik me weer afgemeld, maar met een goede reden! Vanaf dag 1 contact met een man waarmee het dusdanig klikte dat ik geen verdere contacten in stand heb gehouden en eerlijk heb gezegd dat ik al serieus contact heb.

  Bij veel mensen mis ik dit als je een bericht stuurde en niets terug krijgen.. laat wel even eerlijk weten of je wel of geen interesses heb..

  Maar alsnog zou ik de site zeker aanraden, en als je goed contact heb blijf niet te lang ‘online’ om geen vertekend beeld van iemand te krijgen!

 6. Helemaal mee eens geen respons vooral nu ze groter en duurder zijn geworden.

 7. Hallo Heb ik aan jullie 39,50 betaald met Stichting Pay Pro.nl
  En weten jullie ook op welke site ik mij heb aangemeld.

 8. dennisdennis says:

  Geld verdienen aan geloof is geen geloof !!!!!!! Dat vind ik ook van die boekenwinkeltjes vol met dure boeken over het geloof.

  Er is maar 1 Bijbel en mensen die zeggen dat ze Jooden zijn zijn het niet volgens Jezus, dit is ook zo met Christenen. Als je internet nodig hebt om je partner te vinden en niet het vertrouwen hebt dat God een partner op je pad stuurt? wat voor vertrouwen heb je dan in Jezus.

  Al wat gij mij vraagt zal ik u geven. Ga op je knieeen en vraag Jezus en God hardop , geef mij een vrouw of man. En het zal je gegeven worden. Kan een tijdje duren, maar je moet geloven dat Jezus zich aan zijn belofte houdt.

  Deze dating sites zijn niet van God!!!!!!!!! Ze zijn eerder van de satan , daar waar Jezus voor waarschuwd (waarschuwt, red.), ze zullen spreken als de messias of ze zullen zich voordoen als gelovigen, maar zijn het niet.

  Alles is commercieel en er wordt aan jullie geluk of ongeluk verdiend, want dit zijn natuurlijk ook aantrekkelijke sites voor perverse mannen die gewoon gratis een vrouw willen hebben , of vrouwen die uit zijn op geld. Ik wil niet negatief overkomen, maar geld uitgeven om een gelovige partner te krijgen is denk ik niet wat God wil. En geld ontvangen voor geluk of relaties, is al helemaal niet goed. nog een korte boodschap 666 eerste 6 is boek 1 van de bijbel tweede 6 is het midden van de bijbel boek 33 en de laatste 6 is boek 66 eindtijd. als je wil weten wie in de eindtijd de false profeet is. kan ik het je verklappen.

  de illuminati!!!! wil je er meer over weten zoek dan op google naar illuminati en ontdek waar Jezus voor waarschuwd wie de valse profeten zijn , ze zitten in regeringen en dragen rode en blauwe stropdassen heersen over de wereld. hun vrouwen dragen of blauwe or rode jurken , typ in illuminati handsigns en ontdek hoe deze mensen communiceren en jou gebruiken om voor 2 Goden te bidden, nml Jouw God en de satan en dat je dat volledig onbewust doe. lees en leer.

 9. Waaromniet says:

  Er zijn scammes actief op de site. In augustus. Gisteren is er 1 afgehaald en vandaag staat er weer een foto op. Deze foto’s zijn allemaal gebruikt. In contact met mij door de scammer . ze zijn heel erg geslepen. Check de foto bij de persoon op google.

Speak Your Mind

*