Opzoeknaarjou.nl

De datingsite Opzoeknaarjou.nl noemt zichzelf dé christelijke datingsite van Nederland. Ze zijn één van de grootste christelijke datingsites met op dit moment ruim 4000 actieve leden. Bezoek Opzoeknaarjou.nl.

logo opzoeknaarjou

Omdat Opzoeknaarjou al sinds 2005 bestaat heeft de redactie jarenlange ervaring en kun je bij vragen deskundige support verwachten. Opzoeknaarjou.nl is een geheel christelijke datingsite, en niet duur. Aanmelden is bij deze datingsite gratis.

Ze schrijven op hun website dat de Bijbelse normen en waarden het uitgangspunt vormen. We hopen dat je veel plezier beleeft aan onze review.

OpZoekNaarJou: contact met andere gelovige singles

Deze site is al sinds begin 2005 actief op de Nederlandse datingmarkt en heeft in de afgelopen jaren de website steeds verder verbeterd en nieuwe functies ingebouwd. Opzoeknaarjou is geleidelijk gegroeid tot een datingsite met 4.000 actieve profielen. De site is niet alleen bedoeld voor dating; ook kun je er op zoek naar nieuwe sociale contacten.

opzoeknaarjou website


Opzoeknaarjou.nl is een datingsite zonder persoonlijke testen en partneraanbevelingen en dat soort zaken. Gewoon ‘klassiek’ daten door een leuk positief profiel aan te maken en op zoek te gaan naar singles met een profiel dat je aanspreekt.

De datingsite wil hun service alleen verlenen aan mensen die geen misbruik van hun website maken. Daarom worden alle profielen van nieuwe inschrijvingen gecontroleerd op echtheid. Scammers en andere fakers hebben hierdoor weinig kans. Op sommige datingsites zijn oplichters actief, maar dit type mensen kom je op websites voor christenen al een stuk minder tegen. Zij die dit toch proberen worden dus bij de handmatige controle door Opzoeknaarjou.nl geweerd.

Bijzonderheden en mogelijkheden van OpZoekNaarJou

 • Zoeken naar een partner óf het vinden van vriendschap met andere christenen.
 • 100% gratis inschrijven via deze pagina.
 • Opzoekvoorjou.nl is alleen voor mannen en vrouwen van 18 jaar of ouder.
 • Noemt zich de ‘De leukste christelijke datingsite van Nederland’
 • Jarenlange ervaring met het bij elkaar brengen van singles.
 • Chatten met andere leden. Chatbox met webcam mogelijkheden.
 • Je kunt mensen waar je geen contact mee wilt blokkeren.
 • Snelle en deskundige helpdesk.
 • Prettige prijzen, zeker in vergelijking met sites als Parship.

Het Gratis Abonnement

Na aanmelding word je gevraagd een aantal vragen te beantwoorden. Deze worden gebruikt om je persoonlijke profiel samen te stellen, zodat andere leden een goede eerste indruk van je krijgen.

Deze vragen gaan over je hobby’s, kerkelijke achtergrond, dagbesteding, je uiterlijk en waarom je je hebt ingeschreven. Ook wordt er gevraagd hoe vaak je naar de kerk gaat (wekelijks, een paar keer per maand, enkele keren per jaar of nooit) en kun je aangeven waar je naar op zoek bent. Dit kan dus een relatie zijn, maar ook nieuwsgierigheid of het vinden van nieuwe kennissen of vrienden.

Dit kost allemaal niets, en je kunt het gratis abonnement zo lang aanhoudt als je wilt. Het gaat niet automatisch over in een betaald lidmaatschap.

Om als christen een profiel aan te maken op een algemene datingsite is eenvoudig, maar dit levert vaak weinig waardevolle reacties op. Opzoeknaarjou.nl wil het daarom anders doen. Wij bieden een christelijke datingsite waar de Bijbelse normen en waarden het uitgangspunt vormen

Ben je een leuke, serieuze single? Dan is deze datingsite op zoek naar jou!

banner op zoek naar jou

Gratis Account vs. Betaald Abonnement van opzoeknaarjou.nl

Zoals bij de meeste datingsites het geval is biedt het betaalde lidmaatschap een hoop voordelen ten opzichte van het gratis lidmaatschap. Dikwijls is het lastig echt goed van een site gebruik te maken met alleen een gratis account. We hebben de gratis en betaalde functies van deze datingsite voor je op een rijtje gezet:

FunctieGratis LidmaatschapBetaald Lidmaatschap
Profiel opstellen & Foto’s plaatsen
Match-criteria opstellen en matches zoeken
Zoeken naar andere profielen
Standaardberichtjes sturen
Deelname aan evenementen
1 Basis-profielfoto van een profiel bekijken
Alle foto’s van andere Singles bekijken
Zien wie je profiel bezocht hebben
Tekstberichten versturen
Berichten verwijderen
Hoger match-percentage bij andere singles

Kosten Betaald Abonnement

Na aanmelding ontvangt iedereen 2 dagen gratis fullmemberlidmaatschap. Op deze manier kun je vrijblijvend kennis maken en van alle mogelijkheden gebruik maken. Het loont dus om meteen je profiel goed te vullen en werk te maken van je zoek-criteria.

Wanneer je na deze periode full-member wilt blijven zijn de kosten bij deze christelijke datingsite als volgt:

LooptijdTotale KostenGemiddeld per Maand
1 maand€ 11,95
3 maanden€ 26,95€ 8,98
1 jaar€ 79,00€ 6,58

Op moment van schrijven heeft Opzoeknaarjou.nl een speciale actie: het fullmemberlidmaatschap voor een jaar wordt aangeboden met een korting van 50% en kost daardoor nog maar € 39,50. Hierdoor ben je voor omgerekend € 3,29 per maand een jaar lang full-member! Bezoek opzoeknaarjou.nl

Betalen gaat heel eenvoudig met iDeal, dus via het veilige internetbankieren van je eigen bank. Wil je op een andere manier betalen? Neem dan even contact op met de klantenservice, dan wordt er gezocht naar een oplossing.

Betalen gaat per automatische incasso, maar als je hier bezwaar tegen hebt staat deze datingsite open voor andere betaalmogelijkheden. Neem ook dan even contact op met de klantenservice, dan wordt er gezocht naar een oplossing.

Dating App

Opzoeknaarjou heeft momenteel geen eigen app. Dit geldt voor zowel Android als iPhone. Hoewel de site een grote christelijke datingsite is is het ledenaantal waarschijnlijk toch te klein om een eigen app te ontwikkelen en in de verschillende stores ter plaatsen. Wel is de site geoptimaliseerd voor je smartphone of tablet.

Contactinformatie

Provina Internet Services
Jip en Janneke 7
4421 TG Kapelle
Website: www.opzoeknaarjou.nl
E-mail adres: info@opzoeknaarjou.nl
Telefoonnummer: n.v.t
Facebook: facebook.com/opzoeknaarjou
KvK-nummer: 57831580

Klantenservice

Deze datingsite is niet erg gecompliceerd. Heb je toch vragen, dan is er een help-sectie te vinden op de site met een aantal ‘veelgestelde vragen’. Mocht dit geen uitkomst bieden dan kun je een mailtje sturen naar bovengenoemd e-mail-adres, of gebruik maken van het contactformulier.

Opzeggen / Account Verwijderen

Het opzeggen van een betaald abonnement of het verwijderen van een account kan bij sommige datingsites helaas een ware ramp zijn. Dit is bij deze datingsite gelukkig niet het geval.

Als je je account wilt verwijderen dan hoef je alleen maar in te loggen, rechtsboven naar je eigen accountnaam en profielfoto te gaan en op het pijltje naar beneden te klikken. Dan verschijnt er een menu waar je voor de knop ‘Account’ kunt kiezen. Uit de verschenen opties kies je ‘ lidmaatschap beëindigen’. Bevestig dit door een klik op de knop ‘beëindig je lidmaatschap’.

Succesverhalen

Over de jaren heen hebben honderden christelijke singles, dates, relatie of vriendschappen opgedaan. Op de website kun je enkele succesverhalen lezen van ex-leden. Uiteraard worden minder positieve ervaringen minder snel gedeeld en/of op de website geplaatst. Lees dus ook zeker de ervaringen van onze lezers onderaan de pagina.

Ervaringen met opzoeknaarjou.nl

Mocht je al ervaringen hebben met deze relatiesite zou je ons een groot plezier met jouw feedback! Je kunt dit doen door een review of comment achter te laten in het reactieveld dat je hieronder vindt.

Onze review zorgt er samen met jouw ervaring voor dat andere bezoekers de beste keuze kunnen maken bij het kiezen van de juiste (christelijke) datingsite. Wat vind je bijvoorbeeld van de kosten als je kijkt naar de geleverde service? Zou je deze site aanraden bij uw kennissen of vrienden? Wat zijn sterke en zwakke punten van opzoeknaarjou.nl?

Alternatieven Christelijke Dating

Een alternatief op deze christelijke datingsite is SamenChristen, waar we ook een review over hebben geschreven.

Daarnaast is Roots Dating stevig aan de weg aan het timmeren op de christelijke datingmarkt. Hetzelfde geldt voor Christelijk Daten. Als een niet 100%-christelijke site ook een optie voor je is kun je deze pagina bezoeken. Daar vind je een overzicht van grote Nederlandse datingsites, waaronder ook voor hoger opgeleiden.

19 gedachten over “Opzoeknaarjou.nl”

 1. Mijn advies naar vrouwen: gebruik deze site niet. Het is een gevaarlijke site waarbij het overgrote deel van de mannen fake-profielen zijn die alleen maar uit zijn op seks (mannen zeggen eerst dat ze gelovig zijn maar 1 of 2 gesprekken later blijkt dat niet het geval) of op je geld (om je te bestelen).

  De foto’s en de info op de profielen zijn grotendeels niet echt. Geef in ieder geval nooit privégegevens zoals je telefoonnummer, e-mailadres. Vertel NOOIT waar je woont of waar je werkt, op welke dagen je werkt en wat je voor werk doet. Kortom, geen site om een leuke christelijke man tegen te komen!

  Beantwoorden
 2. Beste Dennis.
  Misschien goed om es een afspraak te maken.met je dominee voor een gesprek.
  Ook een psycholoog kan je helpen.
  Er zit best wat in wat je zegt, maar je praat ook redelijk wartaal erbij lijkt me.
  Zoek professionele hulp, lees de Bijbel, bid en volg het nieuws vd wereld niet te-veel.
  Mvg.

  Beantwoorden
 3. Profielen worden niet gekeurd voordat ze zichtbaar worden voor leden . Er is al een paar jaar een man actief die niet te vertrouwen is .Hij komt iedere keer opnieuw binnen als nieuw lid met een andere naam . Een veelbelovend profiel altijd . Ik heb het een paar keer gemeld bij de redaktie en dan word hij verwijderd ,maar dan zitten zijn gratis proefdagen er al op en komt hij even later weer opnieuw binnen met een andere naam. Zo is hij altijd gratis lid Hij is nog steeds actief en de redaktie reageert niet meer op mijn melding dus ze vinden het wel best Ook kwam er een keer iemand binnen met een profielnaam die ik hier maar niet zal melden na 2 dagen werd hij verwijderd . En dat op een Christelijke site .De profielen worden niet gekeurd ,er komt van alles binnen. Onbetrouwbaar dus

  De openbare chat is ook vewijderd maar de prijs is hetzelfde gebleven …Best duur voor zo n saaie dating site Er zijn goedkopere met veel meer mogenlijkheden

  Beantwoorden
 4. Na een aantal andere datingsites geprobeerd te hebben, dit jaar eens een profiel aangemaakt bij Opzoeknaarjou.nl na goede ervaringen van vrienden gehoord te hebben. Na een paar dates heb ik mijn lieve vriendin hier leren kennen, dus mijn ervaring is positief! ;-).

  Beantwoorden
 5. Mijn ervaringen tot nu toe:
  – nieuwe matches gaan soms meteen weer weg na aanmelding;
  – de standaardberichten zijn zo onpersoonlijk dat als je een “Geen interesse” bericht stuurt, je wordt afgerekend met geblokkeerd of een nare/gemene reactie;
  – 60+ en 70+ mannen die reageren op vrouwen van 50;
  – scammers met profielfoto’s van een professioneel model.

  Beantwoorden
 6. Er zijn scammes actief op de site. In augustus. Gisteren is er 1 afgehaald en vandaag staat er weer een foto op. Deze foto’s zijn allemaal gebruikt. In contact met mij door de scammer . ze zijn heel erg geslepen. Check de foto bij de persoon op google.

  Beantwoorden
  • Dat is nog steeds, ik heb een paar keer gemeld aan de redactie, ze doen er niks mee. Profielen worden niet gekeurd er komt van alles binnen. Ook een keer iemand met een hele vunzige profielnaam, heeft er 2 dagen gestaan

   Beantwoorden
 7. Geld verdienen aan geloof is geen geloof !!!!!!! Dat vind ik ook van die boekenwinkeltjes vol met dure boeken over het geloof.

  Er is maar 1 Bijbel en mensen die zeggen dat ze Jooden zijn zijn het niet volgens Jezus, dit is ook zo met Christenen. Als je internet nodig hebt om je partner te vinden en niet het vertrouwen hebt dat God een partner op je pad stuurt? wat voor vertrouwen heb je dan in Jezus.

  Al wat gij mij vraagt zal ik u geven. Ga op je knieeen en vraag Jezus en God hardop , geef mij een vrouw of man. En het zal je gegeven worden. Kan een tijdje duren, maar je moet geloven dat Jezus zich aan zijn belofte houdt.

  Deze dating sites zijn niet van God!!!!!!!!! Ze zijn eerder van de satan , daar waar Jezus voor waarschuwd (waarschuwt, red.), ze zullen spreken als de messias of ze zullen zich voordoen als gelovigen, maar zijn het niet.

  Alles is commercieel en er wordt aan jullie geluk of ongeluk verdiend, want dit zijn natuurlijk ook aantrekkelijke sites voor perverse mannen die gewoon gratis een vrouw willen hebben , of vrouwen die uit zijn op geld. Ik wil niet negatief overkomen, maar geld uitgeven om een gelovige partner te krijgen is denk ik niet wat God wil. En geld ontvangen voor geluk of relaties, is al helemaal niet goed. nog een korte boodschap 666 eerste 6 is boek 1 van de bijbel tweede 6 is het midden van de bijbel boek 33 en de laatste 6 is boek 66 eindtijd. als je wil weten wie in de eindtijd de false profeet is. kan ik het je verklappen.

  de illuminati!!!! wil je er meer over weten zoek dan op google naar illuminati en ontdek waar Jezus voor waarschuwd wie de valse profeten zijn , ze zitten in regeringen en dragen rode en blauwe stropdassen heersen over de wereld. hun vrouwen dragen of blauwe or rode jurken , typ in illuminati handsigns en ontdek hoe deze mensen communiceren en jou gebruiken om voor 2 Goden te bidden, nml Jouw God en de satan en dat je dat volledig onbewust doe. lees en leer.

  Beantwoorden
 8. Na twee weken lid geweest te zijn heb ik me weer afgemeld, maar met een goede reden! Vanaf dag 1 contact met een man waarmee het dusdanig klikte dat ik geen verdere contacten in stand heb gehouden en eerlijk heb gezegd dat ik al serieus contact heb.

  Bij veel mensen mis ik dit als je een bericht stuurde en niets terug krijgen.. laat wel even eerlijk weten of je wel of geen interesses heb..

  Maar alsnog zou ik de site zeker aanraden, en als je goed contact heb blijf niet te lang ‘online’ om geen vertekend beeld van iemand te krijgen!

  Beantwoorden
 9. Na 2 dagen lid te zijn geweest bij oznj hield ik het voor gezien.

  Het aantal (actieve) leden is minimaal. De mannen die reageerde kwamen op mij erg wanhopig over. Berichten blijven sturen ondanks dat ik aangaf geen interesse te hebben. En vervolgens beledigd zijn als je het nog een keer op een nette maar assertieve manier aangeeft geen interesse te hebben.

  Met één man dacht ik leuk contact te hebben, totdat hij herhaaldelijk in zijn gesprekken doelde op seks. Best raar voor een ‘christelijke’ datingsite.

  Verder zijn mannen van boven de 50 ook beledigd als je ze netjes meldt geen interesse te hebben. ( ik had hun dochter kunnen zijn).

  Geen enkel gesprek dat ik heb gehad ging over het geloof, ondanks dat ik hier op aanstuurde.

  Mijn conclusie: iedereen kan zich voordoen als christen. Misschien moeten de beheerders een betere controle uitvoeren om dit soort praktijken in de toekomst te beperken.

  Beantwoorden
  • ga heen en vermenigvuldig u. Iedere man wil sex daarvoor heeft God de mens gemaakt.
   als je geen seks wil moet je ook niet gaan daten. je date om je voorteplanten en om meer zielen te maken om God te aanbidden. hooglied 7 is iets voor jou ECHT! en leer Bijbel dat seks heel normaal is. kijk hoeveel vrouwen salomon had en Abraham, deze stammen warden groot door seks.

   Beantwoorden
   • Dat is een domme reactie Dennis. Elke man wil een maatje om samen de wereld te cultiveren. Die opdracht staat er voordat de man een vrouw kreeg.

    Seks is idd natuurlijk, maar samen geschapen naar het beeld van God is boven natuurlijk. Sowieso is Hooglied een boek dat ( in de traditie) pasgetrouwden lezen en waarin bijna elk hoofdstuk geschreven staat ‘roep de liefde (lust) niet op! voordat het tijd is’

    Salomo had teveel vrouwen en daarom werd meegetrokken in hun afgodendienst, waardoor het Rijk in tweeën gescheurd werd. Het dienen van afgoden werd het gebruik en daarvoor werden Israël en Juda weggevoerd. De enige reden dat Juda terugkeerde was vanwege de belofte van God de Messias.

    De stammen werden niet groot door seks. De stammen werden groot vanwege de belofte van God aan Abraham. Zoveel kinderen had Abraham niet. Van al die afstammelingen bleef dus alleen Juda over. Uiteindelijk is er slechts één man die rechtvaardig is, en daardoor wordt Abraham een zegen voor alle volken.

    Die ene man laat zien hoe je als man met je vrouw omgaat, soms is dat dmv seks, maar vaker dan dat vanuit liefde, aandacht en betrokkenheid.

    Beantwoorden
 10. Ik vind deze site erg duur kwa lidmaadschap,en er word nauwelijks gereageerd op je profiel.
  Geen aanrader dus,je kan net zo goed een abonnement nemen op een gratis dating site.

  Beantwoorden
 11. Een tijdje geleden heb ik mij eens aangemeld bij Opzoeknaarjou. Tot nu toe zijn mijn ervaringen positief! Het is misschien niet de grootste datingsite, maar er komen wel elke maand veel nieuwe leden bij en de leden zijn ook erg actief. Zo wordt er veel gereageerd op de door mij gestuurde emailberichten, wat op veel andere sites een stuk minder is.

  Kortom, een aanrader!

  Beantwoorden

Plaats een reactie