Funkyfish

FunkyFish, richt zich, net als de meeste andere christelijke datingsites, niet enkel op het vinden van een date, of eigenlijk een levenspartner. Het richt zich mede op het uitbreiden van je sociale netwerk; het vinden van vrienden dus. Net zoals bijvoorbeeld bij opzoeknaarjou.nl kan.

funkyfish

Startpagina Funkyfish

Dat klinkt misschien raar, maar het is goed om te beseffen dat je via FunkyFish in aanraking kunt komen met mensen die je anders misschien niet zo snel tegen zou komen, bijvoorbeeld omdat ze aan de andere kant van het land wonen. Om die reden is het leuk om toch via internet met gelijkgestemden te kunnen praten.

Opmerkelijk is de man/vrouw verhouding. Op de meeste datingsites zijn er meer mannen dan vrouwen te vinden, terwijl hier 55% van de leden vrouw is. Totaal zijn er op moment van schrijven ruim 27.000 leden, wat voor een christelijke datingsite een behoorlijk aantal is. Ook kun je zien hoe veel leden er op dit moment online zijn en hoeveel procent van de leden echt single is. De christelijke singles komen uit allerlei kerkelijke gemeenten, op dat gebied is iedereen welkom.

Grappig is de mogelijkheid om kerken toe te voegen. Je kunt daarmee aangeven van welke kerk je lid bent, zodat anderen dat ook direct kunnen zien.

Funkyfish Activiteiten

Er worden erg veel evenementen georganiseerd door leden van FunkyFish, wat ook aangeeft dat het een erg actieve community is. In de huidige maand zijn er maarliefst 19 activiteiten, waardoor er altijd wel wat leuks bij zit. Ook organiseert Funkyfish reizen.

Op de site zelf is er ook nog van alles te doen. Je kunt blogs schrijven, filmpjes plaatsen, er is een chat, een gastenboek op je profiel, je kunt reageren op foto’s, enzovoorts, enzovoorts. FunkyFish noemt zichzelf een ‘Christelijke datingsite en community’, en dat klopt dus zeker ook.

opzoeknaarjou250Als groot voordeel wordt genoemd dat er geen nepprofielen op de site staan; iets waar seculiere datingsites vaak last van hebben. Als nadelen worden genoemd dat er vooral leden uit evangelische en baptistenkring zijn, en minder uit de wat zwaardere geloofsgemeenschappen.

Ook wordt genoemd dat de site totaal niet commercieel overkomt. Eigenlijk draait alles in de eerste plaats om de mensen, en niet om het verdienen van zoveel mogelijk geld. Dat, en de vele andere voordelen van FunkyFish, maken het zeker de moeite waard om een account aan te maken en eens rustig rond te kijken.

Kosten Funkyfish

Deze christelijke datingsite heeft vijf verschillende abonnementsvormen:
– € 39,50 voor 12 maanden
– € 29,50 voor 6 maanden
– € 19,50 voor 3 maanden
– € 17,50 voor 3 maanden
– € 9,95 voor 1 maand
Een jaarabonnement is dus het meest voordelig. Met een betaald lidmaatschap kun je een aantal zaken die je met een gratis lidmaatschap niet kunt, zoals chatten, uitjes organiseren en anoniem profielen bekijken.

Contact Informatie

FunkyFish B.V.
Damrak 68-5a
1012 LM Amsterdam
Telefonisch contact met Funkyfish is alleen mogelijk voor zakelijke doeleinden. Wel is er een contactformulier te vinden op de website.

banner468x60

Ervaringen met Funkyfish

Reviews en ervaringen met christelijke datingsites zijn altijd zeer welkom, zo ook voor Funykfish. Iets te melden over deze datingsite? Laat het ons weten en mits van toegevoegde waarde wordt je reactie geplaatst op onze website.

VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeel dit Artikel svp
Rating: 3.1/5 (15 votes cast)
Funkyfish, 3.1 out of 5 based on 15 ratings

Comments

 1. P.M. van de Peut says:

  Veel aanbod tot 40 jaar.

  Heb je een leeftijd die daar boven is, dan zou ik het niet aanraden, om betaald lid te worden !

  Reacties op een schrijven zijn helaas ook minimaal bij die leeftijd.
  Terwijl ik meer omgangsvormen had verwacht van een christen of die zich zo noemt.

  Aanbod PKN leden is minimaal
  Ben je daarnaar gericht op zoek, sla deze site dan over. (zeker voor betaald lid)

  Positieve dingen.

  GRATIS GEBRUIK VAN bijna alles. En dat is UNIEK en is BLIJVEND
  (foto plaatsen is hiervoor wel verplicht)

  Regelmatig word er door leden een activiteit georganiseerd.
  Als je betaald lid bent, kun je dat ook zelf gaan organiseren.

  Lay out site is heel duidelijk helder.
  De site is snel en vragen worden heel snel beantwoord.

 2. Erik Jansen says:

  Dat ze niet heel commercieel zijn spreek ik graag tegen, omdat je maar 1 berichtje mag sturen per dag als je niet betaalt. Berichtjes sturen zijn juist de hele kern van een dating website als je het mij vraagt, maar aangezien het verder totaal niet duur is, maakt mij dat verder niets uit 🙂

  Erg leuk vind ik de website omdat je als ‘fish’ meer op iemands profielbeschrijving let dan op foto, ook omdat de meeste mensen maar één erop hebben staan. Verder is het natuurlijk een hele eer om een berichtje te krijgen van iemand die er maar één te besteden heeft per dag!

  Ik raad deze website vooral aan als je inderdaad aanbod zoekt tot de 40/50 jaar. Veel jonge mensen en ook veel aanbod uit de evangelische/baptisten/gereformeerde/PKN hoek. Zeker een groot voordeel dat er veel vrouwen zijn en voldoende nieuwe opties elke week.

Speak Your Mind

*