Datingsite FunkyFish organiseert Christelijke Singlesconferentie met Valentijn

De Christelijke datingsite FunkyFish.nl organiseert samen met conferentiecentrum De Betteld van 12 tot en met 14 februari alweer haar derde singlesconferentie. Singles krijgen een weekend lang allerlei workshops en lezingen omtrent daten en single­-zijn. Verder is de conferentie de ideale gelegenheid om andere (christelijke) singles te ontmoeten, die ook op zoek zijn naar een vaste relatie, en dit als een nuttige aanvulling op bijvoorbeeld een datingsite zien.

Centraal staat tijdens de singles-conferentie de populaire cursus Zinvol Daten van gezondheidszorgpsycholoog Aukelien van Abbema, bekend van de boeken Single In De Kerk en Zinvol Daten. De cursus wordt aangevuld met workshops als: Flirten, Daten Met Diepgang, Hoe Presenteer Ik Mezelf, Seksualiteit en Keuzes Maken. Ook is er een lezing van dr. Gert Jan Kloens en drs. Grethe van Duijn over Relatiekwaliteit.

Ondanks de serieuze onderwerpen is de tone-­of-­voice informatief en luchtig. Iets waar Funky Fish en haar team van experts bekend om staan.

Ontstaansgeschiedenis Singlesconferentie

De christelijke datingsite is met de singlesconferentie begonnen, omdat uit onderzoek bleek dat veel singles moeite hebben met daten en het single­zijn. Alleenstaanden ervaren veel druk tijdens het daten en hebben moeite om de juiste keuzes te maken en dingen te zeggen. Men wordt onzeker van alle afwijzingen, en singles voelen zich regelmatig eenzaam en worstelen met hun seksuele behoeftes.

Hoe wordt daten een leuke, ontspannen bezigheid die leidt tot waardevolle relaties? Funky Fish geeft met de conferentie tegenwicht aan het vluchtige daten dat nu erg populair is, waarin nauwelijks aandacht is voor de ander.

De kaartverkoop is inmiddels gestart. Hier is ook het volledige programma van de singles-conferentie te vinden. Er kunnen maximaal 160 mensen deelnemen; de kosten zijn vanaf € 169,95. De locatie is te vinden in Zelhem.

Iedereen is welkom. Naar de vorige conferenties kwamen gelovigen van diverse pluimage en van verschillende leeftijden ; van twintigers tot vijftigers. Als er lezers zijn die eerder al hebben deelgenomen aan deze christelijke singlesconferentie, dan zijn we erg benieuwd wat jullie er van vonden.

Funkyfish

FunkyFish is al jaren een van de belangrijkste christelijke datingsites van ons land. Samen met SamenChristen, datingsite Opzoeknaarjou en het nieuwe ROOTS Dating dingen ze naar de han van de christelijke single. FunkyFish is wel het goedkoopst van deze 4.

Plaats een reactie