Christelijke datingsite Funky Fish viert binnenkort tienjarig jubileum!

9 November is het zo ver: Christelijke datingsite Funky Fish bestaat 10 jaar viert haar 10-jarig jubileum. De christelijke datingsite is al sinds 2002 actief en heeft in de afgelopen tien jaar ontelbare christelijke singles bij elkaar gebracht. Tijd voor een feestje dus! FunkyFish is samen met Opzoeknaarjou.nl marktleider op het gebied van dating voor christenen.

Christelijke datingsite Funky Fish evenementen

Op 9 november komen honderden, al dan niet single vissen naar de stad Nijkerk voor het Funky Fish 10-jarig jubileumfeest. De datingsite bestaat namelijk 10 jaar en dat verdient een feestelijke samenkomst! Om 21:30 orden de deuren geopend van de locatie van de viering: De Roode Schuur. Het feest is voor leden, oud-leden en introducees.

Christelijke datingsite Funky Fish Geschiedenis

In 2002 startte student Ruben Brands vanuit zijn kamertje FunkyFish.nl, toen nog geen idee hebbende dat de site zou uitgroeien tot een toonaangevende datingsite voor gelovige singles. In 10 jaar tijd is de christelijke ontmoetingssite uitgegroeid tot met afstand de grootste community en datingsite voor gelovige mannen en vrouwen in Nederland en België, en is met ruim 200.000 visitors per maand één van de populairste websites voor deze doelgroep.

Ruben begon de site als hobby (eerst als Christelijke datingsite, later uitgebreid tot een community) en uit ideële overwegingen. Lang was het echter niet mogelijk om dit er als hobby bij te doen; de site maakte een snelle groei door en bij 7.000 leden werd er een BV opgericht. Dit was in 2006, een kleine vier jaar na de oprichting. Ook christelijke dating was volwassen geworden en de site was niet meer in de vrije uurtjes te onderhouden en modereren.

Moderne Christenen

De datingsite mikt op de moderne christen en heeft een open karakter. Zowel Protestanten als katholieken zijn welkom, als ook andere gezindten. Alcohol is geen taboe en een open geest wordt er gewaardeerd.

Inmiddels heeft Funkyfish.nl een kwart miljoen leden; niet allemaal singles die op zoek zijn naar een partner maar ook gebonden christenen die het fijn vinden met anderen te chatten, praten et cetera. Inmiddels is er ook een Duitse variant opgericht, Funkyfish.de. Crosspoint, een andere grote site voor gelovige singles, bereikte vorig jaar al de leeftijd van 10 jaar. Ook daar schreven we toen een stukje over. Meer te weten komen over Funkyfish? Check onze review.

www.christelijke-datingsites.nl feliciteert Funky Fish van harte met hun tiende verjaardag en wensen ze nog vele mooie jaren toe. Hopelijk wordt het 9 november een spetterend feest! Ben jij lid of lid geweest van Funky Fish? Dan vinden we het leuk als je in de comments hier onder jouw mening geeft over deze dating site. Waarom heb je bijvoorbeeld gekozen voor deze en niet voor een reguliere site? Gaat christelijke dating nog verder groeien de komende jaren denk je?

Plaats een reactie