Crosspoint viert 10-jarig jubileum

Een van de grotere datingsites voor Christenen, Crosspoint.net, bestaat 10 jaar. Update: in 2024 zijn ze niet langer actief.

In de afgelopen jaren wisten maar liefst 2.5 miljoen bezoekers de site te vinden. Daarmee is Crosspoint een van de meest ervaren relatiesites voor deze doelgroep, samen met OpzoeknaarJou en SamenChristen.

Je kunt je inschrijven voor een gratis proefabonnement. Bij deze dienst zijn gelovigen van elke kerkelijke stroming welkom. In het verleden is de site wel eens op de vingers getikt door de commissie gelijke behandeling, omdat de site geen ongelovigen tot lid aannam, maar de dienst heeft dit, in onze ogen terecht, naast zich neergelegd.

Hun verweer: er bestaan ook datingsites alleen voor homo’s, hoger opgeleiden et cetera. De site wil een laagdrempelige service bieden voor christenen die op zoek zijn naar een vaste relatie of nieuwe vriendschappen op willen doen.

Het huidige aantal leden hebben we niet kunnen achterhalen, maar duidelijk is dat Crosspoint, net als Opzoeknaarjou.nl en Funky Fish tot de grotere spelers op de datingmarkt voor gelovigen behoort. Op de site kun je succesverhalen van tot voor kort christelijke singles lezen, die via deze website de liefde hebben gevonden. Een andere bekende christelijke datingsite is Christianmatch.nl, waar we binnenkort een review van hopen te schrijven.

Jubileum Acties bij Crosspoint.net

Vanwege het jubileum heeft Crosspoint een speciale actie: 3 maanden lidmaatschap voor maar 15 euro. Je kunt hier meer over deze website lezen. Van uw inscrhijfgeld wordt de site draaiende gehouden, maar worden ook goede doelen gesteund, die u kunt nalezen op de sponsorpagina. Het betaald lidmaatschap begint bij 7.50 euro per maand. Nu tijdelijk door de jubileum-actie dus 5 euro per maand.

Als u reeds gebruik hebt gemaakt van deze datingdienst lezen we graag uw commentaar. Bovenin vindt u koppelingen naar recencies van de grotere christelijke datingsites. Op ons weblog kunt u nog meer gerelateerde nieuwtjes lezen. Onlangs kwam er ook een nieuwe christelijke datingsite bij: Roots Dating.

Plaats een reactie