Oproep: Ervaringen van christelijke online daters gevraagd

Een oproepje: wij zijn op zoek naar online daters die ervaring hebben met zowel algemene als datingsites speciaal voor christelijke singles. Wij willen graat uitzoeken in hoeverre de sfeer, gang van zaken en manier van daten van elkaar verschillen. Of zijn er eigenlijk juist geen verschillen tussen gewone datingsites en christelijke dating sites?

Ben je lid, of in het verleden lid geweest van een christelijke dating site én een algemene datingsite (denk aan Parship, Lexa, Relatieplanet) dan horen we graag jouw ervaringen met christelijke datingsites. Had je bijvoorbeeld het idee dat het publiek erg van elkaar verschilt (buiten het feit of mensen gelovig zijn of niet)?

Zitten online daters op algemene sites er met een ander doel dan christelijke daters? Fakers zijn op vele datingsites een ergerlijk probleem: komt dit ook voor op bijvoorbeeld Be2 en Opzoeknaarjou.nl? Willen mensen op gewone sites vaak eerder afspreken of kijken zij ook wat langer de kat uit de boom? Het is bekend dat op veel datingsites mensen zitten die alleen maar seks willen. Komt dit ook op sites als Opzoeknaarjou en Be2 voor?

Christelijke dating vs. Algemene Dating

Als je jouw ervaringen met onze lezers wilt delen kun je een reactie achterlaten onder dit artikel. Je reactie zal niet gelijk geplaatst worden; wij bekijken eerst of jouw verhaal geschikt is voor deze site. Vermeld in je reactie in elk geval om welke christelijke dating site(s) en gewone sites het gaat. Als je meerdere relatiesites voor gelovigen, zoals bijvoorbeeld ROOTS Dating hebt geprobeerd: over welke ben je het meest enthousiast?

Meer info over christelijke Be2 en Op Zoek Naar Jou kun je lezen in onze uitgebreide review. Be2 is overigens niet puur christelijk maar richt zich deels wel op deze doelgroep. Mocht je alleen willen daten met hoog opgeleide singles klik je naar deze pagina.

Ervaringen met Christelijke Datingsites gezocht

Als je mensen kent die op een christelijke datingsite actief zijn (geweest) en waarvan je vermoedt dat ze het leuk vinden hun ervaringen te delen; stuur deze pagina dan alsjeblieft naar hen door.

1 gedachte over “Oproep: Ervaringen van christelijke online daters gevraagd”

  1. Een aantal zich als christelijke datingsites profilerende sites zijn dat beslist minder of helemaal niet (een review hierover kan niet eens geplaatst worden omdat het domein van mijn e-mail-adres afwijkt van het gebruikelijke .nl formaat)

    kortom hoe serieus nemen christelijke sites zich nou nog… ga toch weg joh, christelijk is in de praktijk van de datingsites overwegend alleen maar een verflaagje

    Beatrix zei het al: de leugen regeert en dat is in christelijk nederland niet anders

    Beantwoorden

Plaats een reactie