Zeilreizen voor christelijke singles op de Bontekoe

Zin om er eens lekker een tijdje tussenuit te gaan, maar ben je niet zo’n verre-zon-vakantieganger of supersportieve-vakantieganger? Geen nood, op de zeilreizen van Alleengaanden.nl zul je je vast vermaken!

En zeilervaring heb je niet eens nodig… Er gaan op de tweemaster de Bontekoe namelijk een schipper en een maat mee, die alles rustig zullen uitleggen. Af en toe een handje helpen is erg gezellig, maar je kunt je natuurlijk ook elders op het dek of in de gezellige kajuit vermaken. En als we aangelegd hebben, zijn er genoeg mooie en leuke plekken om te verkennen. En wil je je medereizigers dienen, dan kun je natuurlijk altijd de scheepskok een helpende hand bieden!

Alle reizen zijn volpension, dus de kosten van je reis zijn gelijk duidelijk. Ontbijt, middageten, diner, toeristenbelasting, havengelden, all is included!

Je geniet op de zeilreizen van alleengaanden.nl van het water, de rust, de mooie plekken die bezocht worden, en van het gezelschap van de andere christelijke singles en alleengaanden. ‘Niets moet, alles mag’ is één van de motto’s van de eigenaresse van het grote zeilschip, en we hopen dan ook dat je optimaal zult ontspannen!

IJsselmeer

Op een korte reis wordt het IJsselmeer bevaren, en hoe langer de reis, hoe verder we gaan… tijdens de zeilweek worden bijvoorbeeld meerdere Waddeneilanden bezocht. Op de zondagen die in de zeilperiode vallen zal er zaterdagavond aangelegd worden, zodat je op zondag naar een kerk in de plaats waar we aangelegd hebben kunt gaan. En natuurlijk is er ook de mogelijkheid en tijd om zelfstandig of met anderen stille tijd te hebben.
Dit jaar biedt de organisatie drie reismogelijkheden aan:

– van 11 t/m 13 mei een weekendje weg voor 18-24 jarigen
– tijdens het lange hemelvaartweekend (16 t/m 20 mei) voor 24-35-jarigen
– in hartje zomer (10 t/m 17 augustus) opnieuw voor 24-35-jarigen

Kort gezegd ziet een reis er als volgt uit: je wordt ’s avonds in de opstapplaats Lelystad verwelkomt door de eigenaars van het zeilschip de Bontekoe, krijgt je hut toegewezen en ontmoet natuurlijk je medereizigers. ’s Ochtends gaan na een goed vullend ontbijt de trossen los, en wordt er aan de hand van de laatste weer- en windberichten een route uitgestippeld. Waar mogelijk leggen we op een pittoresk plekje aan, gaan aan wal om de benen te strekken, dineren op het schip en genieten van de ambiance in de kajuit.

Tijdens de laatste zeildag koersen we terug naar Lelystad, waar we aan het eind van de middag zullen uitschepen en afscheid nemen van elkaar…

Tot ziens aan boord,
Gerrit Jan en Anita

(schipper-eigenaars Bontekoe). Lees meer over christelijke single reizen. In dit artikel vind je ook een overzicht van reisorganisaties voor dit type reizen.

Plaats een reactie