Miracle Match

Update: Inmiddels is MiracleMatch opgegaan in SamenChristen.nl, een site waar je hier meer over kunt lezen.

Onderstaande is dus niet langer actueel maar blijft als archiefmateriaal online

Over MiracleMatch

Een andere christelijke datingsite, die wat minder lang bezig is dan Crosspoint, Funkyfish en Opzoeknaarjou, is Miracle Match.

logo miracle match

Het vinden van een levenspartner is natuurlijk een groot wonder, en dat vinden we bij MiracleMatch direct terug in de naam. ‘Dating met een doel’, zo lezen we op deze christelijke website. De datingsite focust zich op een christelijke doelgroep en probeert die aan een match te helpen.

Daten is overigens niet het enige uitgangspunt van de website; de site is er ook voor de gezelligheid en om nieuwe vriendschappen op te doen. Dus ook christelijke singles of mensen die al een relatie hebben en graag nieuw christelijk contact opdoen zijn er welkom.

miracle match

Wat direct opvalt is dat het gebruik van de website volledig gratis is, iets wat op z’n minst bijzonder te noemen is in de wereld van de datingsites. Er kan wel een betaald account worden afgesloten wat alsnog slechts 2 euro per maand kost; voor die kosten hoef je het dus ook niet te laten. Verder is er geen reclame te vinden op de site, waardoor het onduidelijk is of die premium abonnementen het enige verdienmodel zijn van MiracleMatch. Bezoek Miraclematch.nl

Een ander pluspunt van Miracle Match is dat er op de homepage direct wat van de activiteit is te zien. Zo zien we allereerst dat er ‘meer dan 2500 leden’ zijn, wat voor een datingsite in een kleine markt niet heel weinig is. Verder ziet de website er duidelijk en overzichtelijk uit, en zijn de functionaliteiten vrij uitgebreid. Zo is er een uitgebreide 1 op 1 chat, een goede zoekfunctie, en een gezellige algemene chat waar iedereen bij kan komen.

miraclematch statistieken

Grappig dat Miracle Match zo open is over de statistieken; deze staan zelf sop de site vermeld (zie links het screenshot). Zo zie je hoe veel leden er zijn, hoeveel procent van de leden man en vrouw is en in welke leeftijdscategorieen deze christelijke singles zitten.

Je kunt op MiracleMatch gewoon zoeken, en daarnaast ook een zoekprofiel opgeven. Deze mensen worden voor de gebruiker ge-highlight zodat ze in overzichten direct opvallen. Daarnaast wordt er een matchberekening gedaan op basis van wat minder specifieke eisen.

Nog een voordeel is dat de profielen stuk voor stuk handmatig worden gekeurd. Op die manier komen er geen ongewenste en nepprofielen op de site, en kunnen spammers worden geweerd.

Door gebruikers wordt vooral de betrokkenheid geroemd, waarbij bijvoorbeeld gebruikers in de gelegenheid worden gesteld om ideeën voor de website aan te dragen. Behalve die betrokkenheid van de ontwikkelaars is er onderling ook een gezellige sfeer, die onder andere in de chat naar boven komt.

Als nadeel wordt genoemd dat de site een te smalle doelgroep heeft, maar dat is uiteraard inherent aan het christelijke oogmerk. In ieder geval zijn christenen uit alle richtingen welkom.

Al met al lijkt het een van de betere datingsites voor de christelijke markt te zijn, en gezien het aanmaken van accounts gratis is, lijkt er geen enkele drempel te zijn om de site niet uit te proberen!

Kosten Miracle Match

Miraclematch is een gratis datingsite. Als je meer dan de gebruikelijke gratis functionaliteiten wil gebruiken of MiracleMatch financieel wil steunen kan je een Premium account afnemen voor een bepaalde tijd. De kosten voor een premium account zijn vanaf € 2,- per maand.

Contact met Miracle Match

Miracle Match is, net als bv kruislinks.nl, onderdeel van Awex.
Staverenstraat 23
1324BT Almere

Ervaringen met MiracleMatch

Heb jij in het verleden gedate bij Miraclematch? Dan zijn we benieuwd wat je er van vond. Help onze lezers met een korte review waarin je zowel positieve als negatieve (indien van toepassing) aangeeft.

Andere christelijke datingsites

Meer reviews en ervaringen over christelijke dating lezen? Hier vind je onze review over Opzoeknaarjou Christelijk daten. Een beschrijving over FunkyFish vind je op deze pagina. andere christelijke datingsites zijn Crosspoint en SamenChristen, waar je ook informatie over kunt vinden op onze site.

Zoek je internationale Christelijke singles? Kijk dan eens bij ChristianCupid, daar maar buitenlandse christenen elkaar treffen!

3 gedachten over “Miracle Match”

Plaats een reactie