Be2.nl Christelijk

Er zijn verschillende datingsites voor christenen te vinden, maar Be2 is de enige met een zeer uitgebreide persoonlijkheidstest. Het merendeel van de leden is 30 jaar of ouder, wat betekent dat het publiek hier zeer serieus bezig is met het vinden van een partner. Op veel andere christelijke dating sites is de gemiddelde leeftijd aanzienlijk jonger. De website meldt dat vier op de tien leden die een full membership aangaan een vaste relatie via hen vindt. Sowieso beloven ze je als je een abonnement afsluit met minimaal 10 potentiële dates in contact te brengen
We hopen dat u veel plezier beleeft aan dit informatieve artikel. Aanmelden is bij deze datingsite gratis.

Daten met single christenen

Be2 is niet alleen voor gelovige vrijgezellen, maar zij maken wel een wezenlijk deel uit van het ledenbestand. Veel van de deelnemers zijn ook hoger opgeleid. Er zijn iets meer vrouwen dan mannen ingeschreven bij deze site, die in verschillende landen actief is. Als je liever een volledig christelijke dating dienst hebt dan is Opzoeknaarjou.nl ene betere optie.

christelijke datingsite

De gratis aanmelding

Voor een inschrijving hebt u een werkend e-mailadres nodig. Naast de standaard vragen over uw opleiding, uiterlijk, beroep en etniciteit wordt er ook gevraagd naar uw geloof. De invulmogelijkheden zijn beperkt tot de volgende stromingen: Christen (rooms-katholiek of protestants), joods, hindoe, boeddhist, moslim of atheïst. Ook kunt u “anders” invullen als u uw religie op een andere manier beleeft of deze niet valt tonder bovenstaande opties. Als u liever geen antwoord geeft op deze vraag is dat ook mogelijk. Verder doet u de persoonlijkheidstest, waar u hier onder meer over te weten kunt komen.

Vervolgens kunt u via de zoekfunctie op zoek gaan naar mogelijk geschikte partners. Hier kunt u naast criteria als leeftijd, regio en opleiding ook de gewenste geloofsovertuiging van uw ideale partner opgeven. Het systeem filtert dan automatisch profielen van mannen of vrouwen met een andere overtuiging uit de zoekresultaten. U kunt dus zelf op zoek gaan, maar Be2 geeft ook partneraanbevelingen op basis van uw informatie en test; deze kunt u desgewenst ook weer verfijnen op bijvoorbeeld leeftijd of lengte.

De persoonlijke test voor gericht matchen

De persoonlijkheidstest, die elk nieuw lid invult, zorgt er voor dat u zo goed mogelijk gematcht wordt met andere leden. Het invullen van de test duurt ongeveer een kwartier á twintig minuten. In de test komt een aantal type vragen voor. Hieruit wordt duidelijk of u bijvoorbeeld progressief of traditioneel bent ingesteld, of u ratio of emotie laat overheersen, en hoe u verder in het leven staat. Aan de hand van deze gegevens probeert het systeem singles te zoeken die nauw aansluiten bij uw voorkeuren en karakter. Zo kunt u in contact komen met mannen of vrouwen die goed bij u zouden kunnen passen. Dit scheelt u een hoop tijd ten opzichte van datingsites waarbij u lukraak op zoek moet naar potentiële partners.
banner468x60

Bijzonderheden en mogelijkheden van Be2 Christelijke Dating

– Maakt gebruik van een geavanceerde persoonlijkheidstest.
– Zoeken op religieuze stroming, maar geen puur christelijke dating site.
– U krijgt partnervoorstellen op basis van uw profiel en test.
– Snelle, prima functionerende website.
– Interessant datingnieuws leest u op het weblog.
– Een relatiecoach kan helpen als u moeite hebt met online dating (voor full members).
– Zowel katholieken als protestanten zijn in grote getale lid van deze relatiedienst.

Kosten

Als u na de kosteloze inschrijving full member wilt worden gaan daar kosten mee gemoeid. U kunt echter altijd vrijblijvend lid worden en enige tijd aanzien of deze dienst voor u geschikt is. De kosten zijn als volgt:
Abonnementsprijs voor 1 maand: € 39.95
Abonnementsprijs voor een half jaar: € 179,40 (dat is gemiddeld € 29,90 p/m)
Abonnementsprijs voor 1 heel jaar: € 358,80 (dat is eveneens gemiddeld € 358,80 € 29,90 p/m)
U kunt met creditcard betalen, maar mogelijk via incasso of internetbankieren (iDEAL). Het abonnement wordt automatisch verlengd; u dient twee weken voor het einde van uw abonnement op te zeggen (fax/e-mail).

Ervaringen met Christelijke Dating via Be2

Als u al van deze dienst gebruik hebt gemaakt zijn we erg benieuwd naar uw ervaring. Ook punten van kritiek of klachten kunt u in het reactieveld kwijt. Als u een volledig lidmaatschap had afgesloten zijn we uiteraard benieuwd of u één van de tien gelukkigen bent die een vaste partner heeft gevonden. En bent u inderdaad in gesprek geraakt met tien andere leden? Uw reacties zijn erg waardevol voor onze site, en u helpt er andere christelijke lezers mee de verschillende datingsites te vergelijken. Mochten er binnenkort nieuwe sites op het gebied van christelijke dating online komen dan zullen we die wellicht ook van een review voorzien.

VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeel dit Artikel svp
Rating: 3.7/5 (6 votes cast)
Be2.nl Christelijk, 3.7 out of 5 based on 6 ratings

Comments

 1. Nadia says:

  We hebben 2 maanden intensief met elkaar gemaild voor we elkaar zagen. Misschien lang… maar we kenden elkaar toch al een beetje. Toen we elkaar dan echt zagen was er meteen een vonk. Zeker van mijn huidige partner’s kant. De tweede date was het meteen bingo. Ondertussen zijn we 6 maand samen… een heerlijke tijd! Ik beveel be2 zeker aan!

 2. Het is wel aangenaam dat je hier bij be2 via zoekfilters gerichter op zoek kunt gaan naar andere leden die dan dezelfde denkwijze of levensstijl hebben als jij. Anders zit je daar dan door alle profielen heen te surfen. Voorlopig nog geen succesvolle contacten, maar heb wel hoge verwachtingen.

 3. Samantha Kolk says:

  Bedankt voor de informatie. Het ziet er overzichtelijk en duidelijk uit. Ik probeer het e-mail adres van de be2 klantenservice te vinden, omdat ik me wil afmelden sinds ik een partner daar heb gevonden. Kunnen jullie mij daarbij helpen? Alvast bedankt.

 4. Carola K. says:

  Hi Samantha,

  Dat kun je doen via klantenservice@be2.nl. Daar hebben ze zeker wel een antwoord op je vraag.

  Groetjes,

  C.

 5. Wilde mij inschrijven ,maar krig telkens dat mijn emailadres niet klopt
  Dat snap ik niet .Gebruik al jaren dit mailadres

  Hartelijke Groeten Joukje

 6. Terrrring Abonnementsprijs voor 1 maand: € 39.95…. zelfs al heb je een job dan nóg is het veel teveel gevraagd. Dit noem ik gewoon uitbuiterij en dan met een zogenaamd christelijk sausje. Bull.. dit is het werk van satan!!

  Nou begrijp ik des temeer waarom de apostel Paulus zegt dat je beter alleen kan blijven!!

 7. ik wou me registeren en krijg een onzinnige vragenlijst waar je een beperkt standaart antwoorden op kunt geven.
  flauwekul ik ben niet van de standaard antwoorden
  als het nou open antwoorden waren…
  dus deze site is ook niks voor mij!!!!

Speak Your Mind

*