Ichthusdate

Christelijke contactsite Ichthusdate.nl is een virtuele ontmoetingsplaats waar gelovigen elkaar ongedwongen kunnen leren kennen. Ichthus is gratis en kent geen betaalde abonnementsvormen. Dat betekent dat je voor geen van alle aangeboden functies hoeft te betalen. Zie onder voor een overzicht van alle mogelijkheden die deze site biedt. Bezoek Ichthusdate.nl. Een goed alternatief voor christelijke dating is Opzoeknaarjou.nl

ichthusdate voorpagina

Ichthusdate is (nog) een tamelijk kleine contactsite, met 250 vrouwelijke en 150 mannelijke leden. Wellicht is jouw gratis aanmelding de eerste stap voor een groter ledenaantal. De mannen zijn dus in de minderheid; iets dat veel mannen zal aanspreken en tamelijk ongebruikelijk voor een datingsite.

Zonder je aan te melden kun je al van de zoekfunctie op de hoofdpagina gebruik maken. Foto’s worden in de zoekresultaten echter netjes verborgen. Om die te zien dien je lid te worden; wel zo netjes. In je profiel kun je o.a. aangeven bij wat voor gemeente je lid bent. Verder de gebruikelijke profiel-kenmerken als oogkleur, lengte en gewicht.

In je dating-profiel kun je aangeven waar je naar op zoek bent: of je op zoek bent naar een relatie of alleen naar nieuwe vrienden of vriendinnen wilt maken bijvoorbeeld. De profiel-opties zijn best uitgebreid. Zo kan je ook verschillende zoekfuncties aanpassen. Ook is er een forum met goede onderwerpen of je kunt als lid kan zelf een onderwerp aanmaken. Uiteraard is er ook een online chat voor de leden.

Overzicht van gratis functies bij Ichthusdate.nl

functies ichthusdate.nl overzicht
ichthusdate plaatje

Alternatieven

Actievere en moderne sites zijn FunkyFish en Crosspoint. En kijk ook eens bij de review over Farmdate, een datingsite voor agrariërs. Hier zullen ook relatief veel christenen lid zijn.

Ervaringen met Ichthusdate

We horen jouw graag ervaring met deze datingsite voor christenen. Dus ben je lid geweest, laat horen wat er goed en minder goed is aan deze contactsite. Aanmelden kan via bovenstaande link. Andere datingsites voor christenen zijn opzoeknaarjou.nl en samenchristen.nl.